Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (20)

plakát

Klub sráčů (2000) 

Je to neskutečně blbý. Je to tak blbý až jsem si to musel už pustit asi po 16té. Asi nejhorší film který si 5☆ zaslouží bez diskuze. Je to vtipny, trapný a přehrávaný proste paráda na líné nedělní dopoledne.

plakát

Vikingové (2013) (seriál) 

5 hvězd jen díky konečně dobrému propracování legend, které toho mají hodně co dát dnešnímu filmovému světu :)

plakát

Tři bratři (2014) 

Nevím v čem je nespokojenost. Ale každý má jiný vkus. Za mě naprostá pecka. Uplně úžasná růženka, vtipných 12 měsíčků a karkulka už horší s pedofilním nádechem, ale holub to celé doslova zabil..prostě paráda.

plakát

Spartakus: Bohové arény (2011) (seriál) 

Prequel k prvnímu hlavnímu dílu? Řekl bych že ani omylem. Možná se mi dokonce líbila tato minisérie více než původní seriál. A to hlavně z důvodu více věčí reality prakticky ve všem, až na souboje. Nestěžuji si a podle mého soudu nikdo nemůže říct že videl Spartacus-Krev a písek pokud neshlédl toto prequele. Mnoho věcí vysvětluje, spoustu osvětluje a hlavně opět zábava. Propo vůbec mi nevadí XENA S POVADLÝMA 3kama. Protože kdyby v jejím věku tohle dělala a takhle vypadala moje žena...myslím že by hospodu mohli zavřít ;-)

plakát

Spartakus (2010) (seriál) 

Dal jsem maximální počet a to z jednoho prostého důvodu. Po dlouhé době jsem oběvil něco k čemu se po roce klidně i vrátím a u čeho jsem nezažíval pekelnou nudu, kterou je třeba vyplnovat stovkami jiných věcí. Myslím si že hlavně v druhé sérii už bylo až moc umělé krve a hlavně v posledním díle selhala grafika a krev vypadala opravdu jak červené barvivo v levné kyselce. Také jsem nepochopil proč prostě a jednoduše gladiátoři nevyužili kámen a celý den se neházeli vrháním věčích i malých kamínků pod horu do ležení římanu. Vzhledem ke zrychlení by i obyčejný písek rozbil helmu. Ovšem nemohu tomu jinak nic vytknout je pravda že se jedná o starý námět ovšem podán v takovém stylu, který na českých obrazovkách k vidění nebyl. A hlavně co si budeme povídat všichni jsme tak trochu Římany a když nám někdo spojí KREV a nahou ŽENU...po dlouhé době zábava jak se patří. ( Ikdyž kultura se v tomto díle hledá stěží, zábava je to asi stejná jak hrát na prvním pc prince z persie a očekávat nášup v podobě dvojky která, už sice není tak zdařilá ovšem baví pořád!)

plakát

Legenda jménem T-34 (2018) 

Je to pohádka. Ale zatraceně dobrá. Rusové opět ukázali že tohle umí. A americké Fury je odsunuto úplně na jinou kolej. Díky výborným titulkům za které by měl náležet velký dík a původnímu znění je film ucelený, koukatelný a vlastně jediný důvod proč nedat 5* je tiché přání v další podobné ruské filmy ,které víc a víc dokazují že rusům tento druh filmů prpstě jde. Jen mi tedy víc než onoho zmíněného Furyho připomíná Skřivánka z roku 1964.

plakát

Vůně cibule (1975) 

Milé, staré, nostalgické a bláznivé. Na uklidnění po těžkém dni super.

plakát

Muž, který nebyl (2001) 

Dobrý film. Možná už není ani co dodat. Příběh vcelku zajimavý se zajimavým poučením do života. A hlavně zajimavým sletem událostí, které nakonec vždy zkončí smrtí. Každopadně z tohoto filmu mám stejný pocit jako z Parfém- příběh vraha (ikdyž to ani zdaleka podobné filmy nejsou!) Každopádně stojí za schlédnutí a 4 hvězdy si zaslouží už jen kvůli netradičnosti tohoto žánru v takovémto podání.

plakát

Nejmladší z rodu Hamrů (1975) (seriál) 

Nechápu lidi, kteří kvůli době nebo politice dají hodnocení nízké! Vždyt tohle je čsfd a hodnotíme jen scénaře, režie a celkový pohled na film (seriál) a jako takový je scénář napsán o 100% lépe než v Ulici a s přihlédnutím k tehdejší technice a převážné věčině scén natočených v exteriérech i i kameraman a osvětlovač zaslouží jedna. Režie je podle mě průměr ovšem i herectví některých starších herců se dá považovat za u mění. Podle mě nuly co dávají odpad a chudáci co dávají méně jak 2 hvězdy jsou...mimo realitu. At se podívaji DNES co se vysílá a mluví o propagandě, chabých hrdinech a mizerném hereckém výkonu. Ono tento seriál, který nalezne publikum i po skoro 40letech si zaslouží úctu protože novodobé seriály za 40let už nebudeme ani znát.