Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Komedie
  • Horor

Recenze (9)

plakát

Medvěd (2022) (seriál) 

Tak tohle je pro mě srdcovka! Geniální, přirozený, zmatený a chaotický, ale gradující, je tam život! Kdysi jsem chtěl bejt kuchař a teď si řikám "nikdy neni pozdě!" na nic! One life :)

plakát

DC Liga supermazlíčků (2022) 

Je to super pokoukání, lidi jsou rozhejčkaný, byl jsem na tom s malym (10 let) a pobavilo nás to... já jsem náročnější divák a animáky moc nemusim, ale tohle sedlo.. nejsou tam nějaký mrtvozóny, dostal jsem přesně za čim jsem šel, malej se bavil a já díky želvě taky :)

plakát

Humans (2015) (seriál) 

Uhlazenější kopie švédského Äkta Människor, kdybych neviděl originál, možná bych hodnotil lépe. Potěšila mě tam vyžraná Katherine Parkinson, jinak podle mě ne úplně dobře vybraní herci. Když už kopírujou, tak by se měli snažit udělat to lepší, ale věřim, že kdo nezná originál tak se může pěkně bavit.

plakát

Zabíjení (1956) 

Tenhle film od Kubricka jsem nějak minul, včera jsem zkouknul a paráda. Má to rychlej spád, žádný zbytečnosti navíc. Překvapilo mě tam opakování jedný scény víckrát, z více pohledů. Noir atmosféra a skvělý dialogy.

plakát

Bratři (2004) 

Viděl jsem nejdřív americkej remake a včera tohle a nechápu proč vůbec remake vznikal. Asi pro uhlazení pro divákovo oko. Dánská verze mi přišla mnohem více uvěřitelná a emotivnější.

plakát

Půlnoční expres (1978) 

Velmi působivý a syrový příběh z tureckého vězeňského prostředí. Výborné herecké výkony na všech frontách. Depresivní atmosféra mi svírala žaludek, prožíval jsem to s Billym od začátku do konce.

plakát

Za lepší život (2011) 

Parádní drama z prostředí ilegálních přistěhovalců podkreslený výbornou hudbou. Bichir mě dostal...čestnost, skromnost a opravdovost.

plakát

Bůh žehnej Americe (2011) 

Myšlenka s kterou se dá udělat mnohem víc, tady bohužel nevyužitá. Měl jsem co dělat, abych to dokoukal. Víc to ani nemám chuť komentovat.

plakát

Kronika (2012) 

Začalo to zajímavě, ale vydalo se to špatnym směrem. Tenhle film měl podle mě mnohem větší potenciál.