Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (9)

plakát

Peacemaker (2022) (seriál) 

Nejlepší věc za poslední roky. Konečně má někdo koule si udělat ze všeho prdel:)

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Skvělý počin, jednoznačně nejlepší věc za poslední roky.

plakát

Pýcha, předsudek a zombie (2016) 

Měl jsem strach že to bude úplná zpackanina, ale byla z toho nakonec skvělá oddechovka omílajíc stokrát známý příběh a ještě ho navíc krásně vyždímala..:)

plakát

Westworld (2016) (seriál) 

Nejlepší výkon Hopkinse od Mlčení Jehňátek. Famozní první série.

plakát

Rivalové (2013) 

Filmu není absolutně co vytknout. Skvělé výkony v podání obou hlavních představitelů, filmaři se opravdu drželi scénáře, na kterém se podílel i sám Niki Lauda. Skutečné scény, minimální "hollywoodská přidaná hodnota". Jedním slovem perfektní.

plakát

Zápisník jedné lásky (2004) 

Krásný, dojemný romantický příběh, který posléze donutí člověka přemýšlet nad jeho hodnotami. Díky skvělým hereckým výkonům v tuto lásku opravdu uvěříte a pak jste sami smutní, že vás nic takového nepotkalo. Mohl bych ho do nekonečna vychvalovat, ale shrnu to do jedné věty - Dosud nejlepší film tohoto žánru.

plakát

Život je krásný (1997) 

Přiznávám že od filmu jsem tedy moc neočekával, ale smekám. Od začátku filmu jsem se bavil, když najednou do té souhry krásných a komických situací vkročila realita doby a z romantické komedie se stává drama. Je úžasné jak otec, (Benigni) byť trochu šílenec, nedá šanci procitnutí hrůz svému synovi. U snímku jsem se jak zasmál, tak díky zanechané realitě i pobrečel. Blázen co miluje život, ale nade vším stojí jeho žena a dítě, pro které je schopen udělat vše. I položit oběť nejvyšší....

plakát

Dokonalý trik (2006) 

Dokonale vymyšlená skládanka s tajemným napínavým dějem a skvělými hereckými výkony.