Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Biografie (3)

Michael Hurst (režisér / herec)

27.05.2006

Světlo světa spatřil Michael Hurst v září roku 1957 v britském Lancashire. Má tři mladší bratry – Marka, Stuarta a Nicholase (ten je nevlastní). Když bylo Michaelovi 8 let, tak se jeho rodina přestěhovala do města Christchurch na Nový Zéland, kde navštěvoval Papanui High School. Již od útlého mládí byl Michael velmi umělecky… (více)

Hudson Leick (herečka)

27.05.2006

Heidi Hudson Leick se narodila 9. května 1969 v Cincinnati, stát Ohio. Přestěhovala se do Rochesteru v New Yorku, kde absolvovala střední školu. Poté se z Hudson stala modelka a dostala tak možnost procestovat Evropu a navštívit i Japonsko. V New Yorku také vystudovala prestižní hereckou školu Neighborhood Playhouse.Hudson… (více)

Paris Jefferson (herečka)

27.05.2006

Paris Jefferson se narodila v Londýně, ale vyrůstala v australském Sydney. Její matka i babička byly tanečnice, takže se nelze divit, že ji již od dětství silně ovlivňoval tanec, divadlo i jazz. V sedmnácti odešla do San Diega brát po jeden rok hodiny na San Diego Performing Arts Centre (Středisko humanitních věd v San Diegu),… (více)

Reklama