Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Komedie
  • Sci-Fi

Obsahy (7)

Stillwater

Stillwater (2021)

Film sleduje otce z Oklahomy Billyho Bakera (Matt Damon), který cestuje do Marseille navštívit svou odcizenou dceru, která je ve vězení za vraždu, o které tvrdí, že ji nespáchala

All in the Game

All in the Game (2006) (TV film)

Vášnivý manažer se zmítá mezi loajalitou k synovi, riskantnímu fotbalovému agentovi a jeho domovskému městskému klubu. Toto fotbalové drama vám poskytne pohled na temnou stránku hry.

Legendy zločinu

Legendy zločinu (2015)

Příběh o identických dvojčatech, gangsterech Ronaldovi a Reginaldovi Krayových, kteří terorizovali Londýn v letech 1950 až 1960.

Poslové spravedlnosti

Poslové spravedlnosti (2009)

Detektiv NYPD se snaží pomstít smrt svého otce, ale nevědomky se zaplete s jedním z jeho vrahů.

Columbus Day

Columbus Day (2008)

Po životní loupeži se zloděj John Cologne (Val Kilmer) ukrývá v městském parku, kde plánuje vyměnit zboží za peníze. Seznamuje se zde s malým chlapcem, který ho svým pohledem na život přinutí přemýšlet o své dosavadní existenci. Spojuje se telefonicky se svojí ex-manželkou a odcizenou dcerou a doufá, že s nimi a nově nabytými penězi začne nový život na Floridě.

Skvělé dobrodružství Billa a Teda

Skvělé dobrodružství Billa a Teda (1989)

Dva výrostci a záškoláci Bill a Ted musí vyřešit problém - připravit se na zkoušku z dějepisu, protože když jeden z nich rupne, otec ho za trest pošle na vojenskou školu. Jenže protože oba dva zajímá jenom jejich rocková kapela, je nadmíru jasné, jak by chystaná zkouška dopadla. Naštěstí se ale objeví chlápek z 27 století, který cestuje strojem času v podobě telefonní budky a oznámí chlapcům, že v budoucnosti způsobí konec světa a musí se tedy vydat celou situaci zachránit. Než se tak stane, podívají se kvůli chystané písemce i do doby Sokrata, Johanky z Arku, Zikmunda Freuda nebo Napoleona…

Rebel z mé školy

Rebel z mé školy (1985)

Morganův otec přijde o svou firmu a rodina je nucena se přestěhovat do chudší čtvrti. Morgan měl vždy nějaké problémy, ale netušil, že jeho opravdové problémy začnou po přestupu na novou školu a že mu tentokrát půjde o život.

Reklama