Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (14)

plakát

47 róninů (2013) 

K úplné spokojenosti by mi stačilo ubrat duchů a podobně. Ale jinak je film ke shlédnutí...Pěkná výprava, dobré bojové scény, klasicky hezká krajina atd. Kdo má rád samurajské kráječky, tak hurá na to!

plakát

F. L. Věk (1970) (seriál) 

Dnešní herci by se měli podívat, jak se dají zahrát seriálové role. Úvodní znělka, skvělé exteriéry i interiéry, skvělé dialogy atd. Tento seriál patří k tomu nejlepšímu z naší televizní tvorby.

plakát

Ve stínu (2012) 

Po dlouhé době opravdu zajímavý český film. Zažijete napínavou atmosféru, pěkné retro prostředí, zajímavý děj a téměř překvapivý závěr. Celý film ovládá ústřední dvojice Trojan - Koch, kterým sekunduje velice slizký Taclík. Čím více lidé zapomínají na minulost, tím více takovýchto filmů musí být natočeno...Třeba to naši milou společnost konečně probudí nebo se alespoň zamyslí.

plakát

Jack Reacher: Poslední výstřel (2012) 

No, čekal jsem o trochu více akce a trochu více vyřizování si účtů s hlavním padouchem. Jinak ale celkem dobrý filmek, který určitě nikoho nemůže nudit. Jsem zvědav, jestli časem přibude další příběh, doufám, že jo (já jsem prostě fanda pokračování). A rád jsem viděl Duvalla, jeho role byla malá, leč super.

plakát

Anděl Páně (2005) 

V prostředí, kde na vás bafne Santa za každým rohem je příjemné vidět pohádku s tématem Ježíšek. Pohádka pěkná, jen trochu ponuré prostředí, chtělo by to trochu veseleji.... P.S.: Nesnáším Santa Clause!!!! Ať žije Ježíšek.

plakát

Micimutr (2011) 

Tak tohle opravdu neeeeeee. Nemám rád v pohádkách součastnost a nikdy mít nebudu... Jednou jsem viděl a vícekrát už nechci.

plakát

Krakonoš a lyžníci (1980) 

Tento film nesmí chybět u žádných Vánoc. Popravdě ho mám trochu ve škatulce "pohádka". Skvělé prostředí, bezva herci a pěkná hudba. Folklor jak má být:-) A věta: "Pane vrchní, vy nám tady nějak plápoláte" se zapsala i do mého repertoáru hlášek:-))

plakát

Hrátky s čertem (1956) 

Jedna z mých nejoblíbenějších pohádek. Není třeba žádných velkých efektů, stačí pěkné ladovské prostředí, skvělí čerti a charismatický dragoun. Nechápu některé komentáře alá politizace atd. Přestaňte degradovat pohádku na agitku, uvolněte se a třeba vám o Vánocích bude líp:-)

plakát

S čerty nejsou žerty (1984) 

Jedna z nejlepších českých pohádek. Skvělé herecké obsazení a skvělé herecké výkony, ve kterých snad nenajdete slabinu... Tato pohádka patří Vánocům jako Dorota Máchalová s panem správcem a kaprálem do pekla:-)))) Skvělé!!!!!

plakát

96 hodin: Odplata (2012) 

Pravda, za jedničkou tento film značmě pokulhává. Myslím, že téma bylo dobré, jen se z toho dalo vykřesat daleko více...Film nabízí jednu akci za druhou, ale něco tomu chybí. A závěr byl absolutně bez šťávy.... Ještě že tam hraje Neeson, který film přeci jen zachraňuje. Pokud tvůrci plánují trojku, tak by to chtělo úplně jiné téma, ale samozřejmě s Neesonem:-)))))