Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (1 470)

plakát

Nabít a zabít (2006) 

Na můj vkus moc překombinované a zamotané a co hůř - přistihl jsem se, že vlastně ani nemám chuť to rozmotávat a všemu porozumět. Je tu celkem dobrý humor, především v první púlce (konkurz na dvojníka Ch, Chaplina), je tu spousta známých herců, ale výsledek tomu neodpovídá.

plakát

16 bloků (2006) 

Poslední Donnerův film přináší kriminálku ze staré školy. Willis se mně v roli policisty nasáklého alkoholem docela líbil.

plakát

Mercury (1998) 

Žádný velký prožitek nečekejte, do Rainmana to má hodně daleko.

plakát

Banditi (2001) 

Jako oddychovka skvělé, má to vtipné momenty, ale i hluchá místa. K tomu příjemná hudba - hlavně Bonnie Tyler potěšila.

plakát

12 opic (1995) 

A teď bych ještě potřeboval dovysvětlit, o čem to vlastně bylo...

plakát

Sin City - město hříchu (2005) 

O komiksovou předlohu jsem ani nezavadil, což je možná ku škodě. Uznávám, že film má punc originality a jistě i své silné momenty (především dialogy), ale jako celek mě nechával chladným a tak nemohu tvrdit, že bych se u něj nějak zvlášť bavil.

plakát

Zástupce velitele (2006) 

Nejvíc mě štvala ta roztřesená kamera, k tomu špatný střih a když se k tomu přidá nijak originální scénář, máme zaděláno na hodně béčkový film. V rámci Van Dammovy tvorby i toto stačí na slušný průměr.

plakát

Reportér v ringu (2007) 

Vidím to asi na 70 %. Pokud bych měl něco kritizovat, pak výkon J. Harnetta. Rozhodně mě nepřesvědčil, že je dobrým hercem. Toho charakterního novináře jsem mu prostě nevěřil. To Samuel L. Jackson, to je jiná liga - skvělý a naprosto přesvědčivý.

plakát

Univerzální voják (1992) 

Jeden z těch lepších Van Dammových filmů, co se Lundgrena týká, možná jeho úplně nejlepší film. Poděkovat mohou pánové Rolandu Emmerichovi, jehož režie dělá z tohoto sci-fi docela koukatelnou a zábavnou záležitost.

plakát

Dvojitý zásah (1991) 

Dva Van Dammové - to už je na mě fakt moc.