Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (1 470)

plakát

Blade (1998) 

Nemám rád filmy podle komiksů. Natočeno je to celkem zručně, ale z pohádek o upírech jsem už vyrostl.

plakát

Přepadení 13. okrsku (2005) 

Přiznám se, že jsem neměl ani ponětí, že Carpenter natočil tento film před x lety, takže se jedná o remake. Byl jsem vcelku spokojen, film nabízí slušnou zábavu a kdybych měl něco vytknout, pak to, že dvě třetiny filmu se odehrávají v naprosté tmě, na co už začínám být alergický.

plakát

Střelec v ohrožení (2007) 

Stále bylo na co koukat, jen to přátelství s tou holkou mně nepřišlo moc uvěřitelné, ale budiž, alespoň to vneslo do filmu trochu romantiky.

plakát

Irina Palm (2006) 

Neotřelé téma, vkusně zpracované. Kam až můžeme zajít, při obětování se pro druhé? Kde máme hranice, které už bychom nepřekročili? Na tyto otázky vám odpoví Irina Palm.

plakát

Odchody a návraty (2000) (TV film) 

Nic nového pod sluncem - vše se opakuje stále dokola (hledání práce, odcizení, sblížení, rozchod, návrat...), vše bez patřičného efektu uvěřitelnosti a zajímavosti. O hollywoodském konci ani nemluvě.

plakát

Julius Caesar (2002) (TV film) 

Celé dvd jsem sjel na jeden zátah, což byla zřejmě chyba. Ta délka je vyčerpávající, v druhé polovině jsem se už nedokázal patřičně soustředit na děj a nejvíc ze všeho jsem si přál, aby už byl konec. Příště si to rozdělím do dvou večerů a věřím, že film tak ocením víc.

plakát

Sugar Hill (1993) 

Celkem vkusně natočené drama z prostředí drogových dealerů, tentokrát v černošském podání. Děj se zaměřuje na dva bratry, kteří ovládají distribuční síť, avšak na tento způsob obživy mají odlišný názor. Nechybí drsné bitky, popravy, ale ani romantické okamžiky. Za mě spokojenost.

plakát

Cesta smrti (2010) 

Tímto mě Seagal rozhodně neurazil, dokonce bych řekl, že se trochu vyhrabal z těch totálních sraček, které točil před pár lety. Děj nás zavede do Rumunska, protivníci jsou stejní jako v jeho posledních filmech - mafiáni, drogoví dealeři a podobná pakáž, no a že s nimi Steven zamete, je snad každému jasné už na začátku.

plakát

Zákon ulice (2007) 

Co mně vadilo nejvíc je skutečnost, že polovina filmu se odehrává ve tmě, takže vidíte kulový. Když k tomu přičtu hyperaktivního střihače, který stříhá takovým způsobem, že bitky jsou jen zkratkovité útržky úderů, moc toho k pochvale nezůstane. I když přece, Seagal se snaží hrát a příběh o pomstě svého syna není špatný (i když 100 x ohraný).

plakát

Stíny minulosti (2006) 

Musím uznat, že Seagal má fakt vkus na hezké partnerky (myslím samozřejmě filmové). Film se snaží zaujmout nepřetržitou akcí, takže koukat je na co, ale scénář je tradičně mizerný a děj celkově nepřehledný a nelogický.Co chybí úplně, je Seagalův humor.