Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (7)

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Nejlepší film o ovládnutí obchodu s drogami a džihádu co jsem kdy viděl.

plakát

Warrior (2011) 

Pro mně velké zklamání a ten konce mně vyloženě nasral. Jedna pidi hvězdička za Toma Hardyho, jinak to byla ztráta času.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Horší to být snad ani nemohlo. Do začatku bitvy to vypadalo, že to bude pěkné ukončení nepovedené filmového zprznění knihy co má okolo 250 stránek. Pán Jackson chtěl, tak moc zopakovat, né-li překonat uspěch Pána Prstenů, že to až přehnal se snahou o co nejvíce epických momentů (např. dlouhé zaběry do ksichtu Thorina, který čuměl jak chleba z tašky) a fyziku popírajících eskapád Legolase ( postavy o které neni v knize ani zmíňka, ale to mně neštvalo víc jako živý Azog a Jacksonem smyšlená Tauriel). Obrovské zklamání, pán John Ronald Reuel Tolkien se musí obracet v hrobě a blbeček Peter Jackson by si zasloužil narvat do řitě Barad-dûr.

plakát

Cizinec (2010) odpad!

Producenti si prostě řekli, že natočí meganudný film. Obsadí do něj 2 takzvané superhvězdy (Johnny Depp a Angelina Jolie) a ti přitáhnou diváky do kin, ikdyž je to sebe větší filmařský průser o ničem. Stejnak to producentům vydělá prachy. A když vám to promítaj na 3 hodinový cestě v autobuse, z kterého nemůžete utéct s křikem a smrtí na jazyku, tak se mi nedivte, že se mi tento film hnusý.

plakát

Tři mušketýři (2011) 

Já, který jsem vyrostl na Třech mušketýřích ze 70. let je pro mne ten to snímek skutečným utrpením!!!!! Takový Resident Evil v 17. století, tak to je opravdu špatný vtip. Chce se mi z toho zvracet!!!!!

plakát

Soumrak mrtvých (2004) 

Oproti Zombielandu prefektní záležitost se skvělým britským morbidně černým humorem, vynikajcí hlášky a Simon Pegg s Nickem Frostem mi protáhli bránici svým idiotismem jak už dlouho nikdo. Společně s Braindead - Živí mrtví můj nejoblíbenější zombie film.

plakát

Zombieland (2009) odpad!

TOHLE JE MŮJ PRVNÍ KOMENTÁŘ, TAKŽE SI TENTO ULTRA-MAXI-TRAPNĚ-DEBILNÍ FILM VYCHUTNÁM. ÚPLNÁ ZTRÁTA ČASU, TRAPNOST SE KAŽDOU SCÉNOU NAVYŠUJE. Ani jednou jsem se nezasmál. Příběh zřejmně vymyslel nějaké americké osmileté dítě, protože jet do zabavního parku plného zombií jen aby si dvě blbky vlezly na ,,houpačku" by napadlo jen člověka s mozkem o velikosti mandarinky. Zabijení zombií je tady nesnesitelně nudný. RADĚJI SE PODÍVEJTE NA SOMRAK MRTVÝCH A BRAINDEAD - ŽIVÍ MRTVÍ.