Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (58)

plakát

SpongeBob ve filmu: Houba na suchu (2015) 

Neubráním se hodnocení z pohledu rodiče: násilí, poměrně dost gagů spíš pro dospělé, takže děti je zcela nepochopí, dle hlasu zřejmě eunuch Patrick, o kterém nikdo neví, co je vlastně zač....Ne, nelíbilo se mi to a dětem bych to dobrovolně znovu nepustila. Jedna hvězdička je za Banderase, jinak je to dost hrůza.

plakát

Lokomotiva Tomáš (1984) (seriál) 

Mašinka Tomáš je oblíbený seriál mých dětí. Kladně hodnotím, že je to vážně pro děti - žádné násilí, žádná nevhodná slova, poučné, jednoduché. To se u současných pohádek hledá jen velmi těžce!

plakát

Vykolejená (2015) 

Podle traileru to vypadalo celkem dobře, nicméně po shlédnutí celého filmu jsem byla nepříjemně překvapená. Občas se tam objevila nějaká ta vtipná scénka, ale převážně to bylo nudné, děj celkem slabý, hlavní hrdinka byla nesympatická a sportovní doktor měl charisma polámané ledničky.

plakát

Pod kupolí (2013) (seriál) 

První a druhá série byly super! Napínavé, zajímavé, výborně jsem se bavila. Třetí série ale byla slabá, vůbec se mi nelíbil směr, jakým se seriál začal ubírat. Takže možná dobře, že už žádná další série nepřijde.

plakát

Ledové království (2013) 

Pěkná pohádka, jen...dětem to asi nevadí, ale mě jako rodiče-spoludiváka tam trochu zarazilo, že rodiče nejprve propustili všechny sloužící, pak zemřeli na moři a...kdo se teda staral o děvčata do Elsiny plnoletosti? Dále princ Hans, tvrdící všem, že Anna zemřela, když ta je ještě až moc živá. Proč jako? Co tím sleduje? Hvězdičku navíc si u mě zasloužil Olaf, ten mě vážně baví ("Jedeme políbit Hanse! Kdo je to Hans?").

plakát

Traktor Tom (2003) (seriál) 

Pro děti dobré. Jsou to pěkné příběhy, žádné násilí, hezky se v nich mluví...já je dceři pouštím ráda.

plakát

Holka s prknem (2011) 

Celkem pohodová pohádka pro náctileté. Hlavní hrdinka, která nikdy na snowboardu nestála, samozřejmě stihne za pár týdnu natrénovat na soutěž a vyhrát ji. A ještě se zrovna do ní zamiluje krásný pracháč. No, proč ne? Od toho přece pohádky jsou.

plakát

Nymfomanka, část II. (2013) 

Na této druhé části mi vadilo, že na konci filmu už Jeroma neztvárňoval Shia LaBeouf, ale někdo úplně jiný, to podle mě nebyl vůbec dobrý tah. Dále ten příběh s opuštěním dítěte - pokud jím chtěl von Trier vzbudit antipatie u divaček z řad matek, tak se mu to dokonale povedlo, alespoň u mě. Jo a ten konec a zastřelení Stellana, tak to totálně zabil! Jinak na jedno podívání to šlo.

plakát

Kamarád Timmy (2009) (seriál) 

Příběhy jsou pěkné a moc hezky animované, ale má to celé jednu velkou chybu: vůbec se tam nemluví. Z těch zvířecích zvuků a skřeků, které postavičky vydávají, se toho dítě moc nenaučí a já si myslím, že když už by mělo malé dítě sledovat televizi, tak ať si z toho aspoň něco vezme. No, aspoň v tom není žádné násilí.Takže hezké, ale zbytečné.

plakát

Zvonilka: Tajemství křídel (2012) 

Zatím nejhezčí Zvonilka, kterou jsem viděla. Moc hezká pohádka, krásná hudba, povedené animace a příběh bez násilí a zloduchů. Pro malé holčičky ideální.