Reklama

Reklama

SpongeBob ve filmu: Houba na suchu

  • USA SpongeBob SquarePants 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

SpongeBob je mořská houba, která nosí kalhoty, bydlí v ananasu a dělá úžasné krabí hambáče u Křupavého kraba. Jeho dalším poznávacím znamením je, že ho milují děti na celém světě, protože je tělem i duší dobrodruh, který ke všemu přistupuje s humorem, někdy pořádně svérázným. Jak napovídá název, v tomhle filmu ho patrně humor přejde, protože se ocitne v pro něj naprosto šokujícím prostředí – tedy na souši. A přitom vše začalo tak idylicky, dalším báječným ránem v podmořském městečku Zátiší Bikin, kde u Křupavého kraba stála dlouhatánská fronta na mňamózní krabí Burgery připravované podle tajného receptu. U konkurenčního podniku, Kamarádského kyblíku, zase tradičně nikdo nebyl a jeho majitel Sheldon Plankton se, rovněž tradičně, pokoušel tenhle tajný recept ukrást, aby se fronta přesunula k němu. Idyla skončila ve chvíli, kdy se magickým trikem zmocnil návodu na ty nejlepší hambáče pirát Hambivous (Antonio Banderas), zaparkoval svoji kocábku na pláži a proměnil ji ve stylový stánek s rychlým občerstvením. SpongeBobovi a jeho kámošům nezbyde než rozpumpovat svaly, vynořit se, trochu oschnout a vybojovat si recept zpátky. Jejich spravedlivý boj bude komplikovat fakt, že souš je pro ně vážně nepřátelské prostředí, na druhou stranu získají nevídané superschopnosti. Takže se těš, piráte! (CinemArt)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (225)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Iluminátský delfín s pláštěm a plnými střevy. SpongeBob jako vždy exceloval spolu s Patrikem a jeho břichem. Planktonovo snažení se ukradnout tajný recept na krabí hambáč byl jako vždy obrovský. Zarazil mě snad jen ten prespříliš přátelský konec. Ráda jsem se po dlouhé době podívala na animák, ale musím uznat, že ta chuť na hambáč po shlédnutí je nehorázná. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Mňa osobne tento film veľmi milo prekvapil. Kvôli hodnoteniam som sa dosť obávala ale našťastie u mňa SpongeBob zase zabodoval. Bála som sa, že celý film bude formou 3D animácie ale našťastie to netrvalo dlho a v podstate takmer celý film bol "kreslený". Nebolo to síce natoľko vtipné ako seriál či prvý film ale nebola som vôbec sklamaná. ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

No, úprimne, nebol som z toho taký odviazaný, ako minule, ale to možno iba preto, že som nebol na drogách.. Každopádne, aj tak som nad tou nekonečnou smršťou ujetín a nepredvídateľných nápadov bavil kráľovsky, čo sa nedá povedať o plnej kinosále detí, ktoré, mal som pocit, to tak úplne nedávali... Ľutujem len, že som videl predtým trailer a neprišiel som poriadne sjetý, lebo to by ma ten koniec istotne dočista odpálil... ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Vážení diváci, předně vám děkujeme, že jste si ke zpříjemnění pátečního večera vybrali film SpongeBob ve filmu a vyhodili ve svých třiadvaceti letech 180 korun za pohádku pro děti. Nyní přerušujeme vysílání reklamy naší reklamou, abychom vám představili nový přírodopisný dokument Mravenečník a jiné neřesti, z produkce tradiční americké stanice Животный мир. V tomto krátkém kino spotu si v souvislosti s filmem blíže představíme postavu pana Evžena Krabse. Pan Evžen Krabs je krab (lat. Brachyura), který spadá do skupiny vodních živočichů. Krab se dokáže pohybovat rychlostí až dva metry za minutu, což je o neuvěřitelné dva metry za minutu víc, než se pohybuje mrtvý krab. Krabi se také dokáží plynule pohybovat do stran, takže by se výborně uplatnili třeba jako brankáři. V některých asijských zemích se proto s kraby pořádají nelegální hokejové zápasy. Jakmile krab říční dosáhne věku dvou let, vydává se proti proudu domovské řeky, kde postupem tří následujících let dospívá. Jakmile se z něj stane dospělý a zodpovědný jedinec, vrací se po proudu zpět, kde zahájí maraton páření a posléze zemře. Tento životní cyklus byl nejspíše volně inspirován naším šatnářem, který si ve svých dvaceti poprvé na vysokoškolské koleji zašukal a následně zdechl na syfilis. Zajímavý je také fakt, že krabi se živí převážně moučnými červy. Jedinou nevýhodou této potravy je, že chutná jako mouční červi. Děti z průměrné školní jídelny vědí, o čem mluvíme. Vřele děkujeme za pozornost a nyní vám přejeme nerušený zážitek ve sledování pětiminutových reklam před filmem. Váš Животный мир. ()

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Občas trochu moc bláznivý / zmatený / šílený, ale o tom vlastně celej Spongebob je. Co mě překvapilo, byla spolupráce Spongeho a Planktona a vůbec celá Planktonova role... jo jsem na ty záporáky. ;) Ta část, která se odehrávala mezi lidmi nic moc, ale v Zátiší Bikin pohoda jahoda,... vlastně ananas. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (6)

  • Film měl být původně uveden už v roce 2014, nakonec ale Paramount Pictures premiéru přesunulo na únor 2015. (JORDY)
  • Delfín Bubbles bol kompletne vytvorený technikou stop-motion. (mckika)
  • Když se natáčelo, musel Antonio Banderas jako Alameda Jack mluvit k tenisovým míčkum a ne k ptákům, jak je pak vidět ve filmu. (BOSSTFK)

Související novinky

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Reklama

Reklama