Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Thriller

Recenze (9)

plakát

The Farm (2018) 

Čekala jsem hrozně krvavou nechuťárnu, ale nakonec jsem vlastně ráda, že to takový nebylo. Stačilo mi, jak to bylo prostě divný. Téma zajímavý a celkem možná i originální, ale něco mi tam asi trochu chybělo. Takový nemastný, neslaný. Každopádně jsem se po čas filmu zamýšlela nad tím, jak se asi cítí zvířata, který přesně takhle využíváme. Takže film splnil svůj účel a já si asi chvíli dám pauzu od masa.

plakát

Terrifier (2017) 

Každý má jiný vkus na horory a mně tento trash krvák stylem z 80´ opravdu nesedí. Jedna hvězdička za vydařený herecký výkon klauna.

plakát

Ulice Cloverfield 10 (2016) 

Super originální horor. Má ten divnej týpek pravdu, nebo nemá? Co teď? Když se nad tím zamyslíme, stát se to může kdykoliv a přišlo by nám to neuvěřitelný a zřejmě bychom mu nevěřili.. Jenže co když to tak je? Film si skvěle zahrával s naší psychikou. Konec mě opravdu překvapil. Jen je škoda, že tam nebyl víc vysvětlen příběh toho divnýho týpka a jeho dcery.

plakát

Buchty a klobásy (2016) 

Tak co.. No takovej novej South Park. Tenhle animák zaujal jen svojí sprostostí. Jinak by to bylo o ničem (ale to byl zřejmě účel). Bavily mě všechny postavy a líbilo se mi, jak byly do života potravin zasaženy různá náboženství a národnosti. To beru jako fakt velký plus, na kterém jsem se taky většinu filmu bavila. Závěrečný grupáč mi doslova vyrazil dech, protože jsem něco takového fakt nečekala, ale skvěle pobavilo. Takže byl aspoň oživen konec při pomalu upadajícím příběhu. 70%

plakát

The Invitation (2015) 

Tak tenhle film mě fakt bavil. Skvěle vystihnutá lidská paranoia a my vlastně nevíme co a jak, ale něco tušíme stejně jako hlavní hrdina. Příběh se trochu táhne, ale mě bavil fakt celou dobu. A přesně jak píše J*A*S*M byla závěrečná scéna třešničkou na dortu. Doporučuji shlédnout. 80%

plakát

Oculus (2013) 

Zajímavý hororový snímek, přišlo mi to jako něco trochu zase nového. Ale hloupost té holky mi nešla do hlavy. Vraždící zrcadlo asi jen tak neochčije. No, pokusila se a jak to dopadlo. Její herecký výkon mi trochu lezl na nervy. Příběh v přítomnosti se trochu táhne, ale konec alespoň trochu překvapí. 70%

plakát

Howl (2015) 

I když tu takové horory už byly, přece jen na tomhle bylo něco jiného, co mě zaujalo. Líbila se mi atmosféra,postavy, napětí. Ke konci mě teda celkem zklamalo provedení vlkodlaků. Jak jejich masky, tak zvuky které vydávaly byly směšné. Trochu mi to zkazilo dojem z filmu. Ale jinak super. Účel splnilo.

plakát

Dívka ve vlaku (2016) 

Tak já vlastně nevím co si mám myslet. Asi kdybych nečetla tu knihu, tak mě to tak nezaujme. Ale co si budeme povídat, knížka je vždycky lepší. Napětí tam trochu bylo, herecké výkony byly zdařilé, ale čekala jsem od toho trochu víc.