Reklama

Reklama

The Farm

Trailer

Mladý zamilovaný pár se vydá na dlouhou cestu. Zastaví se v klasickém americkém bistru, kde jsou poté uneseni. Jsou zavřeni na farmě, která má být na chov zvířat, ale není. Je pro lidské maso, které je dováženo do známého bistra. K páru se tedy chovají jako ke zvířatům na jatkách. Bude záležet pouze na nich, jak se budou chtít dostat opět na svobodu. (HonzysKISS)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

„Chovají nás jako krávy na mléko“ Miluji filmy o kanibalství, zvrácenosti atd. Ale tady jsem bohužel čekal víc. Ne, že by to bylo špatné, je v tom spíš strašně málo využitý potenciál. To je velká škoda. Začíná to jako úplně každý klasický horor, což mi taky nepřijde moc dobře. Všude samí divní lidé, hledání dobrého místa, a pak to vypukne. Jako kdybych to samé už několikrát někde viděl. Jakmile začne farma, tak už to je hodně zajímavé. První věc, co mě nadchla, byla hudba. Ta vytváří pěknou atmosféru. To samé i masky, ty vypadají dost dobře, ještě k tomu, když postavy jenom mlčí a dělají svoji práci. Prostředí bylo pěkné. Zaujalo mě, že si tam žijí, jako kdyby se nic nedělo. Některé scénky jsou trochu pomalejší, ale tím je to hezky napjaté. Lidi v klecích jsou super, hlavně ženské. To jsem ještě nikde neviděl, parádně využito. To samé dítě na váze pro maso, to bylo snad nejkrásnější. No, jenomže to je bohužel tak všechno. Jiný pořádnější nechuťárny tady bohužel nenajdete. To je docela zklamání. Teda, až na jedinou scénku, ale ta byla v rychlosti pár sekund. Žádný mučení, žádný brutality, ani žádná příprava lidského masa (na to jsem se těšil nejvíc). A jen tak na okraj, ten zvuk kompletního natočení byl až moc amatérský. Naštěstí to celé jakž takž zachraňuje závěr, to byl moc hezký pohled. Fakt bych tomu z plného srdce dal nejradši lepší hodnocení, ale bohužel. 6/10 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Farm" akosi na mňa výrazne nezapôsobilo. Úvod bol neskutočne nudný a málo zaujímavý. Okrem toho som mal pocit, že tam boli 2 "WTF" momentky, kde si film absolútne protirečil. A hoci sú to detaily, tak som si uvedomil, že to nie je spracované moc kvalitne. Prvá bola keď zastavili pred prvou reštauráciou, na ktorej je nápis - "Help Wanted" a potom otváracie hodiny hovoria, že od pondelka do nedele je zatvorené. Trošku si protirečí. No väčšie protirečenie prichádza, keď majiteľ motela hovorí, že tam moc ľudí nechodí. A chlapec mu to odsúhlasí. Tak potom prečo predtým pozerá na zaparkované autá a hovorí, že to je vychýrené? Dialógy nie sú veľmi dobré, no ku kreditu filmu ich tu ani moc nie je. Väčšinou je všetko podané v tichu. Čo je podľa mňa super. Vizuálne to toho ale tiež moc neponúka. Sú tu možno 2 silnejšie scénky, ktoré sú niečo pre hororových fanúšikov, inak je to skoro úplne prázdne. Žiadna akcia, žiadna dynamika a to je rozhodne niečo čo film potreboval. Aby to nepôsobilo, že farmári sú nedotknuteľní. Lebo tiež až na 2 výnimky sa vôbec nič s nimi nestane. Nerozumiem prečo nosia masky, neviem prečo to majú spracované v kostole ako božstvo, prečo keď okolo niektorých prechádzajú tak nič nerobia a nechajú iných, nech utekajú za našou hrdinkou... proste to mi nedáva zmysel. Vôbec ej tu málo veci, ktoré zmysel dávajú. Je to pozerateľné? Áno. Nápad to má tiež, no myslím si, že by ho chcelo využiť lepšie. Je to plytké, amatérske a neponúka to viac menej nič, čo by ma ako hororového fanúšika nadchlo. Odporúčanie preto dať nemôžem. Hodnotenie: C- ()

Reklama

Bordoshut 

všechny recenze uživatele

7/10 – Farmu jsem viděl jako relativně malé dítě, takže definitivně nadhodnocuju. Nepamatuju si přesně, jak se odvíjel děj, jen útržky a pocit, který jsem při nich cítil. Hrůzu a děs. Celý prožitek byl ještě umocněn tím, že jsem film z pochopitelných důvodů sledoval natajňačku (bylo mi tak 13). Dodnes si pamatuju, jak jsem tuhle nechuťárnu někdy náhodou objevil na YouTube, zhrozil se, zhnusil a pak samozřejmě neodolal, podlehl pokušení a pustil si to někde online. Je to poměrně krátké, takže to rychle odsýpá a řekl bych, že to filmu prospívá i jinak – člověk totiž nemá čas klást si otázky typu proč? nebo jak? a prostě se jen nechává unášet těmi šílenostmi. Spoilerově  o útržcích: Jde tu vlastně o to, že nějaká banda na nějaké obrovské farmě (překvapivě) má vyvinutý zvrácený byznys, podniká totiž s lidským masem a mlékem (dojná žena = dojnice). Maso z lidí je potom dováženo do nedalekého bistra, kde ho v burgrech servírují běžným turistům. Případně si ho snědí sami na farmě. Naše "masa do burgrů" poznáváme právě jako turisty, co takové bistro navštíví a nakonec jsou uneseni z nějaké osady, která pravděpodobně slouží jen jako areál pro unášení lidí již zmíněnou bandou. No prostě strašná ptákovina. Ale jak říkám, nemáte vůbec čas nad tím přemýšlet, prostě jen sledujete, jak se protagonisti snaží utéct a nakonec si z nich na farmě uvaří véču. Nic víc, nic míň. Brutalit teda až až. Navíc nejde jen o to, co vidíte, ale o to, co si domýšlíte a tím v podstatě dál děsíte sami sebe. Pamatuju si pak také, jak bláhově utíkali, vstoupili do autobusu zaparkovaného na té farmě, už to vypadalo, že fakt odjedou, ale pak se otočili a zjistili, že na každém sedadle sedí jeden z těch masožroutů. Neuvěřitelně nepříjemný prožitek. Je to do jistý míry atmosférický. Protože děj to teda fakt nemá. Funfact: "Ženy na plakátě nejsou černošky, jen je týpek trochu připálil." ()

Marze 

všechny recenze uživatele

O tom jak zastávka na pumpě na hamburger měla hrozné následky. Na farmě jsou lidé hlavním chodem. Svět farmy osídlují nezajímavé postavy.Moc se toho zde nenamluví. Samé laciné emoce, spolehlivá pohlednost dívčích těl. . Mrazivých okamžiků není mnoho. Romantika se nepěstuje, spíše popisná unylost.. Závěrečná scéna je úchvatně mrazivá. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jako explotation to moc nefunguje v celém filmu je pouze jedna krvavější scéna vyvrhnutí jakési ženské jinak nic. Viděl jsem daleko větší krváky, které se i daleko více odvázaly (to i poslední texaský masakr předvedl více gore než tohle). Pochválit se tak dá jen důvod proč to dělají a za to dám 2 hvězdy. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama