Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Definice lásky (2012) (TV film) 

Nemusím filmová ztvárnění děl pana Viewegha a k české tvorbě jsem až nezdravě kritický, ale tento film se mi líbil. Většinu času mi příběh přišel uvěřitelný, což nebývá u podobných děl časté.

plakát

Gauneři (1992) 

Chlapácká záležitost. I mezi špatnými hochy jsou ti dobří špatní a špatní špatní.

plakát

Gattaca (1997) 

Moc pěkné sci-fi. Filmařům dnešních dob by prospělo plošné zabavení všech animačních vymožeností, aby se od efektů vrátili k myšlenkám a příběhům. Tento film mne nutil přemýšlet asi jako čtyři avataři dohromady. Umina šíje ve 42 minutě je grandiozní.

plakát

O myších a lidech (1992) 

Knihu jsem nečetl. Moc pěkný film, líbila se mi jednoduchost dějové linie, dodávala na věrohodnosti příběhu.

plakát

Láska nebeská (2003) 

Když už romantická komedie, tak tato je jedna z těch, které se dají vydržet. A navíc, výborně se bavit.

plakát

Lilo & Stitch (2002) 

Konečně animovaný film, který holčičkám nevštěpuje, že mají mít útlý pas a štíhlou nožku. Malá nezkrotná děvčica z Havaje krotí ještě nezkrotnější mimozemský biologický experimentální organismus. A zkrotí ho - s humorem. Jen ať je více filmů, které mé dcerce ukáží, že hlavní hrdinka může fungovat i v jiných než růžových šatičkách.

plakát

Ti druzí (2001) 

V kině se ke mně tiskla a já jsem hrál nebojsu tak špatně, jak výtečný to byl film. Nicole tímto filmem vystoupila ze stínu trpaslíka a přerostla ho i profesně. Ve filmu nikdo nikoho nenaháněl husquarnou, ale já mohl snímek jasně přiřadit ke své top hororové společnosti satanů, osvícených, kruhů a blairwitchů. Mimochodem, to by byl mejdan, kdo by se koho bál nejvíc ?

plakát

Záhada Blair Witch (1999) 

Výtečně uchopeno. Učebnicové hororové gradace, zas a znovu, bez efektů a bez přímé expozice zla. Z prdu kulička, která v naší dospívající generaci decimovala zbytky trampských nálad. Pět hvězd nedávám jen natruc kultu, který se kolem filmu vytvořil. Ta dolarová bublina byla přeci jen přefouknutá, a dost hlasitě splaskla u každého z pokusů o pokračování příběhu.