Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (49)

plakát

Space Jam (1996) 

Vážně dobré spojení oblíbených postaviček Looney Tunes s hraným filmem, jehož hlavní postavou je vysloužilá basketbalová hvězda Michael Jordan. Osobně moc basketbal nemusím a nikdy jsem ho nevyhledával, ale tenhle film umí tak báječně zaujmout a pobavit (samozdřejmě ty mladší diváky), že se brzy stal mým oblíbeným. Konec konců Jordan nehrál špatně a Bugs Bunny a spol. byli také dobří, ale možná jim více sluší 10 minutová metráž, kde se vyskytují jenom oni.

plakát

Princ a Večernice (1978) 

Patří k mým hodně oblíbeným pohádkám. Menšík, Šafránková a Brzobohatý, který skvěle hraje hlavního záporáka, jsou hlavním důvodem úspěchu téhle pohádky.

plakát

Micimutr (2011) 

Jediné, co je na tomhle odpadě pozitivní je obsazení, ale jinak to bylo utrpení! Nesmyslná dějová linka odehrávající se v současnosti, vše dost zajímavě a divně zpracované, chabý děj, trapné narážky na současné politiky a hrozné 3D efekty. Čeští tvůrci by měli zůstat u natáčení klasických pohádek, které jim jdou hezky od ruky a neměli by se pouštět do něčeho, čemu nerozumí.

plakát

Game Page (1998) (pořad) 

Jako malý sem zbožňoval Game page, protože to byl pořad který poskytoval docela přesvědčivé informace a údaje ze světa her, ale s odstupem času musím uznat, že už to není to co bývalo.

plakát

Happy Tree Friends (2006) (seriál) 

Roztomile vypadající tvářičky zvířátek fungují jako dokonalá kamufláž k něčemu, co se neobejde bez krve a vypadnutých očí.Nemůžu si pomoct, ale i když jde o docela brutální masochystický seriál občas na nějaký ten díl rád mrknu a zasměju se u něj.

plakát

Prostřeno! (2010) (pořad) 

První díly odkazovaly na zajímavě vypadající show, která se měla týkat především vaření, ale s každým dalším dílem se z ní stává stereotipní pořad se stále opakujícími se trapnými komentáři, strašnými lidmi a hroznou hudbou. Navíc se v něm v současné době klade více důraz na řešení hádek a knfliktů než na vaření, které bylo jeho základ.

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Z filmu mám dost smíšené pocity. Rozhodně jde o docela našlapaný film se zajímavými záběry a povedeným grafickým zpracováním Londýna, ale Sherlocka Holmese mám spíše spojeného s ledově klidným, rozhodným a elegantním mužem třímajícím v ústech fajfku než tak, jak nám ho podali v tomto filmu. Robert Downey se sice snažil, ale celkově ve filmu prakticky ničím nenadchne a zmůže se asi tak na rozdání pár pěstí, střílení do zdi ,zdhráním před výbuchujícími barely a až po tom všem nám na konci objasní to, co se stalo. Nejvíc mě však zklamala hudba a o to víc, že byla vedena pod taktovkou Hanse Zimmera.

plakát

Mr. Bean (1990) (seriál) 

Šílený a až absurdně přehrávající Rowan Atkinson v nejlepší Britské klasice!! V seriálech podobného typu nemá konkurenci.