Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Obsahy (13)

Marvel One-Shot: The Consultant

Marvel One-Shot: The Consultant (2011)

Agenti Coulson a Sitwell plánují, jak zamezit nasazení Blonskyho do týmu Avengers, ke kterému dostali přímý rozkaz.

Lusty Liaisons 2

Lusty Liaisons 2 (1994) (TV film)

Řada erotických minipříběhů natočená na motivy bajek La Fontaina a povídek Boccaccia.

I'm a Celebrity, Get Me Out of Here!

I'm a Celebrity, Get Me Out of Here! (2002) (pořad)

Britská televizní reality show, ve které několik celebrit přežívá v prostředí australské džungle po dobu několika týdnů a snaží se vyhrát titul King nebo Queen of the Jungle. Během pobytu musí samozřejmě plnit různé úkoly. Výherce má právo navrhnout neziskovou organizaci, která získá peníze od producentů. Původní britská verze běží od roku 2002 a následně vzniklo několik převzatých verzí v různých státech, například Francie, Německo, USA, Maďarsko, Indie a další.

Coronation Street

Coronation Street (1960) (seriál)

Nejdéle běžící anglický TV seriál Coronation Street se zaměřuje na každodenní radosti a strasti příslušníků dělnické třídy v Manchesteru.

Metallica: Through the Never

Metallica: Through the Never (2013)

Trip, mladý bedňák skupiny Metallica, je během jednoho z koncertů poslán na naléhavou misi. Ale to, co se ze začátku jeví jako jednoduchý úkol, se po chvíli promění v neskutečné dobrodružství.

Turbo-Charged Prelude

Turbo-Charged Prelude (2003)

Krátce poté, co Brian O'Conner (Paul Walker) nechal uprchnout Dominica Toretta (Vin Diesel), opouští svůj domov v Los Angeles v upraveném Mitsubishi 3000 GT VR-4. Kvůli celostátnímu pátrání se Brian nikde dlouho neohřeje a živí se pouličními závody ve Phoenixu, Arizoně, Albuquerque a Novém Mexiku.
Postupně se dostane až do Miami, kde potkává Slap Jacka (Michael Ealy) a Orange Juliuse (Amaury Nolasco).

Dredd

Dredd (2012)

Děj se odehrává v budoucnosti, kdy je Amerika jen sežehnutá prázdná planina. Na jejím východním pobřeží se táhne od Bostonu až po Washington DC obrovské měso „Mega City One“, rozsáhlá, násilnická metropole, kde kriminálníci vládnou chaosu na ulicích. Na pořádek v ulicích města dohlížejí policisté zvaní „Soudci“, kteří mají oprávnění jednat jako soudce, porota i popravčí. Známý a po celém městě obávaný nejvyšší soudce Dredd (Karl Urban) je přivolán k vypořádání se s ničivou pohromou v podobě nové drogy „Slo-Mo“, která umožňuje uživatelům prožívání reality za zlomek jejího skutečného času.

Vražedná hra

Vražedná hra (2012)

Detektiv Dr. Alex Cross (Tyler Perry), hledá sériového vraha Michaela "Řezníka" Sullivana (Matthew Fox). Jak Cross vyšetřuje zabijákovy hrůzostrašné a sadistické vraždy, Sullivan se rozhodne zaslat mu výhrůžku v podobě chladnokrevného zabití jeho ženy. Rozzuřený Cross slibuje dopadení vraha, i kdyby to bylo to poslední, co udělá. Nicméně geniální Sullivan pokračuje v útěku před Crossem a spravedlností, zatímco ho tlačí k morálnímu zlomu jako policistu i otce. Jak se Cross blíží k dopadení vraha, objeví důkaz, který odhaluje něco nepředstavitelného, co může změnit všechno.

Ladíme!

Ladíme! (2012)

Beca (Anna Kendrick) je ta dívka, která raději poslouchá hudbu ze svých sluchátek, než vás. Když přijde na novou vysokou školu, zjistí, že je plná zlých holek, hodných holek a divných holek, které ale mají jednu věc společnou – zajímají se jen o to, jak dobře zní, když společně zpívají. Beca vyvede tuhle akustickou skupinu z jejich světa zaběhnutých režimů a dokonalých harmonií, do naprosto nového hudebního guláše. Všechny společně bojují o to, aby vyšplhaly až na vrchol v bezohledném prostředí vysoké školy.

Druhá šance

Druhá šance (2012)

Kay (Meryl Streep) a Arnold (Tommy Lee Jones) jsou oddaný pár, ale po desetiletích manželství chce Kay trochu okořenit jejich vztah a znovu se „spojit“ se svým manželem. Když se dozví o renomovaném manželském poradci (Steve Carell), rozhodne se přesvědčit svého skeptického a v rutině zaběhlého manžela, aby sedli na letadlo a letěli na týden manželské terapie. Už jen přesvědčení tvrdohlavého Arnolda je dost těžké. Opravdová výzva pro oba ale přijde, když odhodí své ložnicové komplexy a pokusí se znovu vznítit svou společnou jiskru.

Jak vyloupit spermabanku

Jak vyloupit spermabanku (2012)

Tommy Macklin (Paul Schneider) už vyzkoušel úplně všechno, aby jeho manželka Audrey (Olivia Munn) otěhotněla. Bohužel postupem času zjišťuje, že může být neplodný. Ze strachu, že jeho manželství kvůli němu skončí, Tommy rekrutuje své přátele (a indického exgangstera) s plánem vyloupit spermabanku, do které kdysi daroval své sperma. Tak jako všechny ostatní nedomyšlené plány se i tento začne hroutit a otestuje limity Tommyho a Audreyina manželství.

Ruby Sparks

Ruby Sparks (2012)

Calvin (Paul Dano) je mladý spisovatel, který dosáhl fenomenálního úspěchu již na začátku své kariéry, ale teď se psaním zápasí, stejně tak jako se svým milostným životem. Konečně dochází k prolomení autorské pauzy a Calvin vytvoří postavu jménem Ruby, která ho inspiruje. Když však o týden později najde Ruby (Zoe Kazan) z masa a kostí sedící na jeho gauči, je úplně ohromený, že se jeho slova proměnila ve skutečnou, živou, lidskou bytost.

96 hodin: Odplata

96 hodin: Odplata (2012)

Liam Neeson se vrací jako Bryan Mills, vysloužilý agent CIA, který v Paříži zdecimoval albánský gang obchodující s divkami, aby záchranil svou unesenou dceru. O rok později, na výletu do Istanbulu, Millse překvapivě navštíví jeho dcera Kim a jeho exmanželka Lenore. Šťastné shledání se záhy promění v peklo na zemi když Murad, otec jednoho z padlých albánských zločinců, unese Lenore. Murad plánuje pomstu svého syna podle staré albánské tradice Gjakmarrja.

Reklama