Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (88)

plakát

Američan (2010) 

Výborný Clooney ve stylové pohodovce, ve kterém nechybí napětí...

plakát

Argo (2012) 

Zajímavé... Milé překvapení.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Od každého jsem slyšel jak to je výborný film, ale pro mě zklamání. Možná že někdo tomu přijde na chuť, mě teda ne. Od začátku jsem hledal nějakou souvislost příběhů, ale bohužel... film mi připomněl film CRASH, který byl podstatně o mnoho lepší a příběhy do sebe krásně zapadly. Jen kvůli hercům a pokusu o něco výjmečného 3 hvězdy. Néé každý pokus výjde...

plakát

Bez kalhot (2012) 

Čekal jsem nějakou trapnou komedii pro holky, ale mile mě překvapila. Příběh o začátcích Channinga Tatuma. Nejmíň mi tam seděl McConaugheyh,toho bych v této roli, jako striptéra rozhodně nečekal. Adam Rodriguez, z kriminálky Maimi, toho bych taky netipoval na tuto roli. Dobrý děj, kecy, hudba, ženské, a nabušení striptéři. :)

plakát

Bourneův odkaz (2012) 

Čekal jsem top film, ale musím říct, že předchozí díly byly lepší. Co se stalo v tom filmu vlastně? Nikam se to moc neposunulo, výmysly s pilulkama? , to mi přišla úplná zbytečnost. Akční trošku, jiný příběh bych čekal. Jsem zvědav co bude v dalších dílech, teda jestli budou:)

plakát

Crazy Joe (2013) 

Statham to je prostě kvalita. Drama a vojenském veteránovi, který hledá sám sebe. Trochu jiný Jason než ho známe. Doporučuju !!!

plakát

Čtyřicítka na krku (2012) 

Ale jo, ušlo to:) Moderní rodina současnosti bych řekl. :) Dobrý humor,dobře podané, herci kvalitní..

plakát

Diktátor (2012) 

Bavil jsem se docela dooost.. :) Podobné jako Zohan.