Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Pohádka

Oblíbené seriály (7)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Málokterý seriál si zamiluji po prvním díle, ovšem Game of Thrones to dokázal. V každém díle se objevuje hned několik nečekaných zvratů, což diváka od obrazovky rozhodně nepustí. Teď už mi nezbývá nic jiného, než náruživě čekat na druhou sérii.

Naruto: Šippúden

Naruto: Šippúden (2007)

Nejen Naruto dospěl a seriál pokračuje - tentokrát bez přihlouplých komentářů dětských postav. S rostoucím věkem hlavních hrdinů roste i kvalita seriálu, přijde mi mnohem propracovanější, napínavější a hlavně nápaditější. Škoda těch fillerů, které doprovází značnou část Shippuudenu, avšak nedávno skončily a tak se těšme na další, lepší díly.

Elfen Lied

Elfen Lied (2004)

Jedno z nejlepších anime, které jsem kdy viděla. Přiznávám, po pěti/šesti dílech jsem měla sto chutí skoncovat s jeho sledováním, ale jsem velice ráda, že jsem takto neučinila. O hodně bych přišla. V seriále se dovídáme vše zpětně, proto byl nejlepší děj až na konci, a právě tam jsem si uvědomila, že i ty počáteční, ač morbidní díly byly dost dobré. Varování: seriál silně útočí na emoce.

Super drbna

Super drbna (2007)

Seriál, který poukazuje na život manhattanské smetánky. Je plný vztahů, večírků na úrovni a značkové módy. V těch 5 sériích, které jsou dosud natočeny jde krásně vidět, jak se nám postupem času mění charaktery postav, někdy výrazně, někdy jen nepatrně. Je mi jasné, že mužská část populace ke Gossip Girl zrovna nepřičichne, ale mě seriál opravdu baví. Jen škoda, že ho tvůrci neustále protahují. Bojím se, že se ze Super drbny brzy stane seriál typu Ulice.