Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (293)

plakát

Jeden svět nestačí (1999) 

Brosnan je dobrý bond. Film má dobrou rychlost, honičky jsou výborné, bond má cool vychytávky, krásne bondgirls. Co víc si od bondovky přát ?

plakát

96 hodin (2008) 

Hézké, akční, rychlé, film ze začátku nabírá rychlost aby se ke konci filmu řítil rychlostí světla. Liam Neeson je skvělí drsnák a jeho si prostě musíte zamilovat :).

plakát

Ve spárech yakuzy (2000) 

Film mě bohužel celou svou délkou nebavil, ale přesto se mi líbil. Na můj vkus docela utahané. Kitano je super Yakuzák. Hodnocení filmu je mezi ***/****

plakát

Agent v sukni (2000) 

O ničem a hrozne fekalní, ale přesto kdyz někdo chlasta 24 hodin v kuse a pak se podivá na něco takového tak mu to ani nevadi. :)

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Né tak špatné, né tak dobré. Prměrný film vyzdvyhuje hudba, herci a kamera. V filmu je několik záhadných úkazu které se dají vysvětlit pouze jako " Kouzelník ".

plakát

Krokodýl Dundee v Los Angeles (2001) 

Dobrý oldschool, samozřejmě se nevyrovná svým předchůdcům a v mnohých vtipech je kopíruje, ale tyhle nenáročné filmy jsou prostě parádní.

plakát

Pokoj 1408 (2007) 

Je těžké udělat film podle předlohy která má 10 stránek a za snahu jsou ty 3*** čky :)

plakát

Cestující (2008) 

Film s napadem který tu už byl stokrát natočený jako už stokrát s herci kteří hrají jako všichni obyčejní herci, ale dá se na to podívat jako na všechny ostatní ničím neurážející filmy.

plakát

Strach Fay Grimové (2006) odpad!

Proč chtěl režisér, nebo kameraman točit film nakřivo mi není jasné, každopádně se mi z toho dělalo blbě. Film sem vydržel 35 min potom jsem to byl nucen vypnout a navždy smazat z mé paměti.