Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (6)

plakát

Jamamba (1985) (TV film) odpad!

Naprosto nevhodné pro děti!!! Tuto pohádku jsem viděla jako malá a řekla bych, že na dítě to působí jako horor. Vzpomínám si, jak jsem se pak pořád bála, že přijde Jamamba... Myslím, že by rodiče měli více dávat pozor na to, co pouštějí svým dětem. Jak někdo vůbec může natočit něco tak strašidelného pro děti??? Fakt nechápu ...

plakát

Štěstí na dosah (2006) 

Pokud máte zrovna pocit, že vám nic nevychází tak, jak by mělo, tak je tento film pro vás v tomto okamžiku života nejlepší. Je to nádherně motivující síla odhodlání kam až jsme ochotni zajít a co všechno jsme ochotni udělat pro svůj sen! Vřele doporučuji.

plakát

Tak jde čas (1965) (seriál) odpad!

Pokud by čas skutečně šel, jako u tohoto seriálu, byli bychom tu hodně dlouho... Jedno krásne česke přísloví říká: "Čím víc se v ... rýpeš, tím víc smrdí!" Bohužel mi připadá, že tvůrci tohoto "díla" nenapadla jiná pointa...Tak mě napadá, že pokud by tvůrci tohoto seriálu vzali raději náklady spojené s natáčením a investovali je do jediných možných diváků jako jsou babičky v domovech důchodců (které už jsou nudou tam, tak otrlé a sledují to asi jen z dlouhé chvíle a když v televizi nic jiného není) a koupili jim raději třeba kolotoč, určitě by se lépe pobavily... ;o)

plakát

Náš domov (2010) 

Velice pěkně pojaté vysvětlení pro hledající duše a ty, co se zajímají o esoteriku. Film nám nabízí odpovědi na spoustu základních otázek jako: Existuje posmrtný život? Kam se duše člověka po smrti dostane? Existuje peklo nebo ráj? Jaké to tam je? Je to tak krásné, když kdo hledá najde... ;o)

plakát

Život je krásný (1997) 

Nádherný film o lásce nejen k ženě, ale i k dítěti. Kéž by každý otec miloval své děti tak, jak je to zobrazeno ve filmu... Tento film vás zahřeje na duši a vyvolá ve vás naději, že svět přes svou krutost nabízí i něco víc... Vtipnost Roberta Benigniho příjemně okořenila celý příběh. Pokud jste tento film ještě neviděli, tak rozhodně stojí za shlédnutí.

plakát

Uvnitř (2007) 

Dechberoucí a napínavé, tolik krve jsem ještě v žádném filmu neviděla. Tento film vás připoutá v křesle, zatnete nehty do opěradel, popřípadě se do nich zakousnete a "jedním dechem" shlédnete ten běs, co se tam děje ... Je to ten druh filmu, kde budete na hlavní hrdinku řvát: "Dělej!" "Utíkej!" "Pohni!" Film slibuje neopakovatelný hororový zážitek a vyvolá ve vás spoustu emocí jako: napětí, strach, hnus, lítost, ... Pravý klenot pro milovníky hororů.