Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (11)

plakát

Texaský masakr motorovou pilou: Počátek (2006) 

Asi nejhůře zpracovaný díl.Ale dozvěděla jsem se hodně věcí například proč otec Hewitt nemá nohy a jak se strýc Hewwit stal falešným šerifem.Za to dávám jednu hvězdičku.

plakát

Černá labuť (2010) 

Dokonalost!!!Není co dodat...Natalie Portman byla úžasná:)

plakát

Fotři jsou lotři (2010) 

Tento díl mne trochu zklamal,čekala jsem mnohem více.Na druhou stranu miluji tuto sérii a tak mě potěšilo její pokračování.Moc se těším na čtvrtý díl i za cenu toho že by to bylo ještě horší zpracování než tento díl.

plakát

Monte Carlo (2011) 

Podle mého názoru dobrý film který měl ale drobné nedostatky.Např.jak mohla průvodkyně na dívky zapomenout když má seznam lidí a musí to zkontrolovat ne?Zvlášť když to nejsou Evropanky.Také se mi nezdálo že by byla průvodkyně hyperaktivní,naopak trošku potrhlá ale zas tak moc elánu v sobě neměla.Selena Gomez na mě ve filmu působila dost namyšleně a myslím že to byla chyba že byla v skoro celém filmu nenamalovaná.Ve filmu hraje osmnáctiletou dívku,ale bez make-upu vypadá tak na patnáct.Naopak mě velmi mile překvapila Leighton Meester která obvikle hraje fifleny.Kromě toho bylo jinak vše skvělé!

plakát

První krok (2009) (seriál) 

Musím říct že jsem čekala více,ale seriál není špatný.Dobrá hudba,humor,tanec.Jen místy špatný výběr herců ale není to zas tak hrozné.Prostě průměrný seriál.

plakát

Kouzelná školka (1999) (pořad) 

krásná vzpomínka na moje dětství,zbožňovala jsem ty pohádky v ní a samozřejmě Františka který mě vždy pobavil :-) Dnes bych se takovýmto podobných pořadům vysmívala,ale jako malé děcko jsem to zbožňovala!

plakát

Sestry v Londýně (2001) odpad!

Nejhorší film sester Olsenových.Velmi nudný děj i scénář.Jediné plus filmu je krásný Londýn,jinak ale tento film opravdu nemá co nabídnout!

plakát

Muži v naději (2011) 

Podle mého názoru,nejlepší česká komedie!Dlouho jsem se nezasmála tolik jako u tohoto filmu.5 hvězdiček za výborné herce a zajímavý děj!

plakát

Paranormal Activity 3 (2011) 

Tento díl mne velmi zklamal,čekala jsem mnohem více.Vůbec to nebylo strašidelné a navíc scény z traileru tam vůbec nebyly.

plakát

Úžasný Harold (2006) 

Co se týče komediální stránky-nezasmála jsem se ani jednou.Ale co se týče té romantické stránky-je to krásný a dojemný příběh.Ve filmu navíc hraje talentovaná a sympatická herečka Nicole DeHuff,což je obrovské plus.