Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (21)

plakát

Jasmíniny slzy (2013) 

Těžko můžete čekat něco od člověka, který nemá a nikdy neměl žádnou hloubku, vše bylo pouze o penězích a teď najednou nejsou ani ony "cenné" papírky. Když vidím Jasmine, popadne mě kolikrát i strach, kam až to může dojít. Nádherně procítěné a zahrané od Cate, zoufalost, odpor a zlomení osobnosti předvedla precizně.

plakát

Orphan (2009) 

Fakt jsem si to užila. Od začátku až do konce, jsem byla napnutá jak ty kšandy, ale to bylo naopak ku prospěchu. S ubíhajícím dějem si více a více říkáte, co to sakra je s tou malou pěknou holčičkou? Mezitím, kdy se tatínkovi vecpe do přízně, maminka se začíná bát, co je vlastně Esther zač, ale na to už je pozdě. Otázky se nepřipouštějí. Manipulace v Isabellině podání je opravdu přesvědčivá. A jenom u té to zdaleka nekončí. Rozjede se kolotoč událostí, na jehož zastavení by nestačila ani rodina držící pohromadě. Člověka pak o to víc dostane do kolen to VÝBORNÉ rozuzlení a závěr. Na Esther hodně dlouho nezapomenu.

plakát

LEGO® příběh (2014) 

Slátanina všeho s ne uplně luxusní myšlenkou a nic moc příběhem. Pravdou ale je, že pohled postavičky převeden na malého kluka mě obměkčil, za to (ale horší) 2*. Znovu bych se k tomuto kousku musela přemáhat velmi dlouho.

plakát

Noe (2014) 

Už dlouho jsem se u filmu takhle nenudila. Režisér, se evidentně, u příběhu řídil rčením: "co se vleče, neuteče". Přes dvě hodiny "ničeho" s uřvanou Emou Watson mě opravdu nebavilo. Dvě hvězdy (a to s hodně odřenýma ušima) jsou za dobré efekty a mojí oblíbenou Jenn. Jinak film stojí slušně řečeno za zlámanou grešli.

plakát

Zloba - Královna černé magie (2014) 

Za sebe musím říci, že mě toto zpracování nadchlo. Je to pěkná oddychovka s naprosto fantastickou Angelinou! Její výkony v tomto snímku jsou zatím, za mě, asi nejlepší.

plakát

Philomena (2013) 

Judi Dench zahrála naprosto fenomenálně! Celý film byl naprosto úchvatné dílo od začátku do konce, smutné scény byly dobře proložené, že se z toho nestala emocionálně vysávající katastrofa.

plakát

Pravidla moštárny (1999) 

"Goodnight, you princes of Maine, you kings of New England." Na tuto větu snad nikdy nezapomenu. Neuvěřitelně hladí na duši, stejně jako celý snímek, který jsem ale (musím se přiznat) téměř celý proplakala.

plakát

Broučci (1995) (seriál) 

Broučci u mě představují nejoblíbenější večerníček.

plakát

Temný rytíř (2008) 

Heath Ledger Jokera ztvárnil dokonale! Oskara za herce ve vedlejší roli si zasloužil plným právem. Psychopatický projev a přeskakující hlas mě budou v hlavě ležet ještě dlouho.