Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (511)

plakát

Spojenci (2016) 

My feelings, they hurt. Chtěl jsem dát původně 4hvězdy, ale za ten konec? Konečně jsem se dočkal neamerického konce, děkuji.

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Zatím nejlepší adept na seriál roku!.Neskutečný, celých 8 dílů nakopává a nenudí. Kvalita než kvantita. Nech 2. sérka začne.

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Odfláknuté, jak se dalo čekat. Trailer=film. Akce, výbuchy a občas ty vtipné poznámky proč ne.., ale už to chce něco nového.

plakát

Bojovník (2015) 

Ty 2 hodiny utekly opravdu rychle. Fuqua po úspěšném Equalizérovi navazuje na další povedený kousek. Ano, není to bomba, jakou jsem očekával, ale i tak jsem spokojen. Film ze začátku působí jako tvrdé drama,které popravdě funguje, klobouk dolů. Všechny 3 postavy hrali výborně a emoce byly na každém rohu SPOILER, hlavně když umřela Marry Hopeová. Neskutečně sehrané a hlavně dramatické, jediná chybička byla snad to, že zápasy postrádaly takovou energii. Poslední zápas byl OK. ale že by to bylo něco extra? To opravdu ne.

plakát

Daredevil (2015) (seriál) 

Už od samého začátku jsem tušil, že tenhle seriál bude něco opravdu velkolepého a moje předtucha mně nezradila. MARVEL ted jede "bomby", každý rok přicházejí s něčím novým a vyplácí se to. Na starého Daredevila zapoměnte, tohle je Daredevil, jak se patří. Naprosto skvělé udělané a děj který opravdu neomrzí. Jinak Charlie Cox možná v té nejlepší formě? Tohle se prostě povedlo. Nadupaný, drsný a dechberoucí!

plakát

Chappie (2015) 

Od režiséra District 9 a filmu Elisium bych čekal teda více, není to zas taková pecka, jakou jsme všichni očekávali, ale co se dá dělat. Hold nejde být nejlepší na určitou dob, jednou to muselo spadnout dolů a dopadlo to právě na Chappieho. Místy jsem si říkal, zda koukám na akčnák nebo spíše na pohádku pro malé děcka, scénami mi to připadalo jak nějaká parodie z nepovedeného filmu. Samotná hudba hrající ve scénach a ty debilní kostýmy? Co je moc, to je moc. Jedině světlý okamžik byl konec filmu.

plakát

Jurský svět (2015) 

Nostalgie. Jsem rád, že po těch několika letech se vrátil Jurský svět a to ve velkém. Ale bohužel musím oznámit, že to až tak velkolepé nebylo,spíš se jednalo o jedno velké zklamání. Film působí z traileru velmi nadupaně, ale to je asi tak vše, protože všechny dobré scény jsou v traileru. Čekal jsem na pokračování a taky jsem ho dostal. Z kina jsem odcházel zklamán a bylo mi i do breku, protože všechny předchozí díly byly pro mě srdcovky. Přijde mi, že film byl udělán jen pro děti, některé scény mají působit vtipně , ale jsou až k pláči trapné. U některých scén jsem byl zklamán, kdy daný tvor zabíjí člověka a vše je najednou překryté nějakým předmětem WTF? Nejlepší momenty filmu? Rozhodně začátek, kdy nás do jurského světa provází nádherná hudba,odkaz na první díl, scéna kdy hlavní dinosaur je pronásledován a zároven kdy pronásleduje a trhá některé postavy a jinak asi tak celý jurský svět. Neskutečný zážitek se vrátit zpět. Děkuju, že jsem se toho dočkal, film mě zklamal to ano, ale že bych na to vzpomínal špatně? To zas ne. Očekávám další díl.

plakát

Marťan (2015) 

Už od začátku se jde rovnou k věci a to se mi líbí! Žádná dlouhá a nudná předehra,která je otravná jak "osina v zadku". Skvěle natočené a i vtipné, což jsem nečekal. Na druhou stranu mě zklamalo to, že mi v tom filmu chybělo více emocí, humoru bylo dost, ale emoce mi chyběli viz " Interstellar". Jinak vcelku slušná záležitost. Matt Damon dominuje!

plakát

Noční běžec (2015) 

Nic extra, klasická přestřelka,která je jenom okořeněná Neesonem a Harrisem.

plakát

Room (2015) 

Ze začátku jsem si myslel, že se bude jednat spíše o komedii(nečetl jsem obsah) , ale opak byl pravdou. První polovina byla drsně nastíněná a místy mi mrazilo, ta druhá byla spíše klidnější, ale místy jsem se opravdu nudil.