Reklama

Reklama

Brooklynský gangster a produktivní zabiják Jimmy Conlon (Neeson), kdysi přezdívaný Hrobník, už zažil lepší časy. Nyní 55letého Jimmyho, dlouholetého nejlepšího přítele mafiánského bosse Shawna Maguirea (Harris), pronásleduje kromě hříchů minulosti také zarputilý detektiv (D'Onofrio), který byl celých 30 let vždy o krok pozadu za Jimmym. V poslední době se však zdá, že Jimmy nachází jedinou životní útěchu na dně sklenky whisky. Ale když se terčem stane Mike (Kinnaman), Jimmyho syn, kterého celá léta neviděl, musí se Jimmy rozhodnout mezi zločineckou rodinou, kterou si vybral dobrovolně, a skutečnou rodinou, kterou kdysi dávno opustil. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (504)

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Warner Bros. // Počet premietajúcich kín v USA: 3,171 // Otvárací Víkend v USA: $11,012,305 // Ďalšia kvalitne nadupaná Neesonovka, ktorá pobaví všetkých akčne založených divákov. Ide o veľmi jednoduchý a priamočiary dej, takže je úplne zbytočné od filmu očakávať niečo extra. Počas celej stopáže som sa náramne bavil, takže nevidím dôvod dávať menej ako 80% . ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Liam Neeson a Jaume Collet-Serra jsou pro mě do třetice sázka na jistotu. Na takovou jistotu, že jsem si ji nemohl ujít v kině. I když bylo za padesát. Pro někoho by mohlo být nepříjemný, že tahle na první pohled silně ponurá kriminálka má v některých ohledech až zbytečně moc efektů. Klidně bych se bez nich odešel. Na druhou stranu by pak asi ale nebyla tak temná a ponurá, jak jsem si ji v průběhu sezení v kině vysnil. Liam Neeson tady do začátku začíná v ne úplně nejlepší poloze, ale postupně mě režisér vpravil do vcelku jasného příběhu, který uzavírá kruh jednoho mafiánského uskupením tím nejkrutějším způsobem. Nicméně Liam, Ed Harris a Joel Kinnaman tomu dodali tak úžasný charisma, že jsem tenhle film vysloveně hltal. A vůbec mi nevadí, že Liam se poslední roky točí kolem stále stejné postavy. Spíš naopak. Začal jsem kvůli té podobnosti jeho filmům říkat Neesonovky. A budu doufat, že tenhle film nebude poslední. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Liam Neeson je jistota ve svém sub-žánru, který definoval. Jeho charisma a především pistole v ruce nás v posledních několika letech zásobuje kvalitními akčními thrillery s pevně danou cílovkou. Run All Night je doslova archetypem jeho dosavadní práce a když vezmeme v potaz geniální nápad angažmá Eda Harrise, je celkem jasné, že stejně jako například Non Stop i tento flák byste měli vidět, pokud toužíte alespoň trošku po napětí a vyhroceném téměř bratrovražedném souboji. Ačkoliv čistokrevných thrillerů se v poslední době celkem přejídám, Noční běžec je jeden z těch lepších. PS : Je hezké opět vidět nějaký řádně uzavřený konec nevyhlížejíc hned sequel...70% ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Podobně vztahovo-mafiáno-genderových filmů jsou dnes již mraky a lepších. Ač se tvůrci snažili být styloví, přesto suma sumárum a kolem dokola, nedosáhli výše než na tři pěkné *. Dokonce ani střety dvou hereckých es Liama versus Eda pověstnou laťku nezvýšily, něco prostě ve scénáři chybělo, ale na jedno zkouknutí stačí. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Velmi dobře vymyšlená zápletka, ne už tak precizní realizace. Události ženoucí příběh kupředu, stejně jako načrtnuté vztahy těsně překračují hranici akurátnosti, nebo chcete-li vhodnosti, uvěřitelnosti... Liam je i přes svou černou minulost docela sympaťák, jeho syn je však jakousi podivnou karikaturou Ježíše, což nebylo třeba. Akce je spíše průměrná, ale film má přesto ucházející tempo a nedá se říct, že by v některém momentu nudil. 6/10 ()

Galerie (58)

Zajímavosti (16)

  • Pracovným označením filmu bol názov The All Nighter. (MikaelSVK)
  • Na začátku filmu, kdy Curtis 'Legs' Banks (Aubrey Joseph) natáčí Mike Conlona (Joel Kinnaman) při boxu, uběhne v reálném čase 18 vteřin, ale na mobilu lze spočítat rozdíl v čase 1 minuta a 12 vteřin. (Geralt z Rivie)

Související novinky

Predátor má nového nepřítele

Predátor má nového nepřítele

13.10.2016

V únoru 2018 se na velké plátno vrátí nejobávanější vesmírný lovec. Predátoří comeback režíruje Shane Black (Správní chlapi) a půjde o pokračování původní série, zatím ale není jasné, jestli se ve… (více)

John Wick 2 má záporáka

John Wick 2 má záporáka

27.10.2015

Postavit se Johnu Wickovi není legrace. Zabiják s tváří Keanu Reevese (Matrix) se chlubí přezdívkou Baba Jaga a je o něm známo, že dokáže splnit i nesplnitelnou misi. Kdo se mu pokusí narušit… (více)

Neeson a drogová ponorka

Neeson a drogová ponorka

25.03.2015

Liam Neeson nedávno prohlásil, že hodlá zhruba do dvou let seknout s akčními rolemi. Koneckonců už mu je 62 a nemá fyzičku jako třeba Stallone, není tedy divu, že se pomalu přesouvá k o něco… (více)

Robocop v Suicide Squad?

Robocop v Suicide Squad?

16.02.2015

Joel Kinnaman prorazil díky detektivnímu seriálu The Killing a loňský Robocop ho měl proměnit v novou hollywoodskou hvězdu. Nakonec to tak úplně nevyšlo, pětatřicetiletý Švéd ale rozhodně nehází… (více)

Reklama

Reklama