Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (33)

plakát

Chudáčci (2023) 

Upřímně říkám, že kdybych se na to nedíval v kině ale doma u televize, tak to stoprocentně nedokoukám. V kině jsem se ze začátku cítil docela rozpačitě a nechápal jsem, jak film může mít tak vysoké hodnocení. V průběhu filmu se to ale docela rozjíždí a začíná to nabírat na obrátkách. Emma Stone je naprosto fenomenální. Film aspiruje podle mě na více Oscarů. S odstupem času asi zaslouženě. Když už si člověk myslí, že film končí, dojde k naprosto nečekanému zvratu.

plakát

Všechno, všude, najednou (2022) 

Já jsem velmi pro umění, ale tohle asi nechápu. Špatné to vyloženě není, ale v podstatě celý film jsem si říkal "wtf?". Konec se k průběhu filmu podle mě moc nehodí. Herečky ve filmu podaly dost dobré výkony.

plakát

Most do země Terabithia (2007) 

Tenhle film je asi pro specifické publikum. Pro některé může být málo fantasy, pro jiné málo akční. Dílo si ale s divákem hraje a je schopné v něm zanechat opravdu výraznou stopu, která v něm zůstane ještě dlouho po shlédnutí filmu. Za mě výborný.

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 2. část (2015) 

Film, který si můžete pustit jako podkres při scrollování sociálních sítí. Neurazí, nenadchne. Josh Hutcherson je hot, ale jinak je to zívačka.

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 1. část (2014) 

Film, který si můžete pustit jako podkres při scrollování sociálních sítí. Neurazí, nenadchne. Josh Hutcherson je hot, ale jinak je to zívačka.

plakát

Hunger Games (2012) 

Film, který si můžete pustit jako podkres při scrollování sociálních sítí. Neurazí, nenadchne.

plakát

Před soumrakem (2004) 

Je to prostě krásné. Minimalistická romanťárna, která v každém, kdo má aspoň trochu citu v těle musí zanechat nějaké emoce. Celý film krásné plyne, hlavním postavám hltáte každé slovo a čekáte, kam Vás zavedou. Finále druhého dílu je naprosto legendární a vyvolá v divákovi mnohem větší odevzu, než kdejaký přiblbý akčňák. Já jsem si to moc užil.

plakát

Před úsvitem (1995) 

Je to prostě krásné. Minimalistická romanťárna, která v každém, kdo má aspoň trochu citu v těle musí zanechat nějaké emoce. Celý film krásné plyne, hlavním postavám hltáte každé slovo a čekáte, kam Vás zavedou. Já jsem si to moc užil.

plakát

Před půlnocí (2013) 

Třetí díl mi přišel o trochu slabší než první dva díly, přesto je to naprostá pecka v žánru romantických filmů. Má to pár trošku hlušších míst (což předchozí dva díly neměly), přesto film hezky funguje. V každém, kdo má aspoň trochu citu a není naprostý cynik celá série musí zanechat výrazný emocionální prožitek. Je to prostě hodně dobrý, minimalistický, romantický film postavený na dvou hlavních hercích.