Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (17)

plakát

Nebezpečné vztahy (2016) (pořad) odpad!

Další skvělé hereckého výkonu na TV Barrandov....mám pocit, že v zákulisí dal někdo těmto "Špičkovým hercům" radu, ať neustále při mluvení zavírají oči....jinak případy jsou totální dojáky pro všechny milovníky Ulice a Ordinace....a do těchto příběhů je nutné si povšimnout emočních nálad publika, kde se zřejmě snaží svými zvuky dát najevo své pocity vůči hereckému výkonu....

plakát

Love (2015) 

Příběhově nudná zápletka..ale celkově hodnotím, jako porno s větší dějovou linkou, kvalitním osvětlením a dobře natočené.... Čekal jsem od toho trošku víc...aspoň podle těch ohlasů.

plakát

Scream Queens (2015) (seriál) 

Doufám, že se to ještě zlepší, ale po pilotu jsem hodně zklamaný....Čekal jsem od toho víc....tak uvidíme, co bude dál...

plakát

Soudkyně Barbara (2015) (pořad) 

Hvězdička za komediální herecké výkony !

plakát

V zajetí kouzel (2015) (seriál) 

Pilot: Pro mě nudný , předvidatelný díl....a na konci vidíme, kdo je ten "záhadný vrah"....uvidíme, co bude dál...ale nějaký potenciál to má.

plakát

Let's Dance All In (2014) 

Doufám, že už nebude žádný další díl. Stokrát opakovaný příběh o největší taneční soutěži, předvídatelné rádoby lovestory a kupou nesmyslných dějových rádoby linek....Stačilo už.

plakát

Teorie všeho (2014) 

Musím říct, že je to velice povedený film. Nečekal jsem, že se mi bude tak moc líbit, ale opak se stal skutečností. Eddieho výkon byl perfektní a Oscara si ze všech nominovaných zasloužil nejvíc. Tento film se zaměřuje spíše na osobní život Hawkinga, ale i přesto se nad ním zamyslíte. Občas mi jen přišlo, že jeho ex Jane přehání, ale pokud je to všechno pravda, tak má můj obrovský respekt. Protože dávala většinu svého života přednost svému manželovi před sebou samou.

plakát

Vražedná práva (2014) (seriál) 

3 hvězdičky za Violu Davis ! Myslím, že bez ní by to nemělo takový úspěch + 2 hvězdy za scénař !

plakát

Comedy Central Roast of James Franco (2013) (pořad) 

Dlouho jsem se nesmál od začátku do konce pořadu. Mnohem lepší díl než s Charliem a to díky skvěle vybraným roasterům!