Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Telenovela
  • Dokumentární

Recenze (5)

plakát

Bídníci (2012) 

Film se mi poměrně líbil, byl na něm vidět jeho velký rozpočet a preciznost s jakou režisér a celý štáb postupoval, byť muzikály nijak extra nemusím, tak jsem rád, že jsem tento film viděl. Atmosféra filmu přímo sálá z plátna. Jediné co mohu z mého pohledu vytknout jsou cca. 3 scény, kde dle mého názoru byl zpěv až moc (a možná i zbytečně) protáhlý a proto dávám (z mého pohledu POUZE) 4*. Hugh Jackman ani Russell nezklamali a své role zahráli s plným nasazením.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

(S Tetsuem musím naprosto nesouhlasit.. Očividně studoval společenské vědy a teď mu pod každým filmem běží podprahové myšlenky..) Každopádně film je jednoduše úžasný, je opravdu neuvěřitelné, že se něco takového opravdu odehrálo, hlavní představitel zahrál jeho tělesné postižení tak skvěle, že kdybych si nebyl vědom toho, že je to zdravý herec, tak uvěřím tomu, že natáčeli opravdu s invalidou. Mohu tento film jedině doporučit, být ženou tak se u toho možná i rozbrečím místy.

plakát

Žena v černém (2012) 

V poslední době opět velice podařený horror. Velkým plusem pro mě je i hlavní představitel, protože již od Harryho ho mám poměrně v oblibě. Atmosféra filmu přímo vylézá z televize a leze vám na mozek, několikrát jsem se lekl, ale přitom nejde o klasickou lekačku, ale o prvotřídní na psychiku útočící horror. 5*

plakát

Lovec trolů (2010) 

Tento film mě neuvěřitelně pobavil, natáčení ruční kamerou se film od filmu zlepšuje a za to jsem velice rád. Hlavní představitel zahrál svou roli podivínského lovce úžasně. A nejlepší byl konec, tak trošku třešnička na dortu kdy byl do originálního rozhovoru s Norským prezidentem dosazen 1 dialog na víc. Pro mě 5 hvězdiček. Více filmů jako tyto prosím, více ! :)

plakát

Gran Torino (2008) 

Při tomto filmu mi běhal mráz po zádech, film jsem sledoval samozřejmě v originále s českými titulky. Je to úžasné podání změny lidské povahy a jeho mínění o jiných rasách. Eastwood samozřejmě nezklamal ani v roli ani v režii a scénáři !