Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor
  • Komedie

Recenze (133)

plakát

Elvis (2022) 

Jaksi mě to nevystřelilo z gauče, ba jsem i párkrát v klidu od toho odešel, jako jednohubka na nedělní odpoledne dobrý.

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

Kdo má nakoukané Predátory s Arnoldem a Gloverem, najde v celém filmu spousty připomínek na tyto dva první velekousky. Stejně jako končí dvojka Predátor, končí i tento, závěrečný souboj začíná stejně jako v jedničce, připomeneme si blátíčko a spousty dalších událostí z prvních dvou dílů. Přesto se film odlišuje a nekopíruje, jen představuje události budoucí. Trikově jsme na úrovni prvního Predátora, což filmu nijak neškodí, ba naopak. Ač se jedná o třetího nejlepšího Predátora, stále tam chybí atmosféra originálu, kterou dělá z velké části soundtrack. A závěrečný souboj mi také trošku připadal lehce komický. Jsou to čisté tři hvězdy, ale nemá to koule. Ikonickou jedničku nelze překonat, protože tohle si 50x nepustím.....

plakát

Jurský svět: Nadvláda (2022) 

Tentokrát to beru z pohledu mého desetiletého syna, který při včerejším odchodu z kina oplýval nadšením.

plakát

Mrazivá past (2021) 

Solidní akční, nesmyslný výplach mozku. Přesně tak to má být, svižně a bez servítek.

plakát

Halo - Útěcha (2022) (epizoda) 

Naprostá paráda. Top díl, neskutečná epizoda.

plakát

Batman (2022) 

Č-eče, vono se to dá, ale č-eče, podruhý už bych to nezvládl. A to je č-eče rozdíl voproti předchůdcům. Tudíž č-eče, mrkni na to, haluz to nejni, ale č-eče, jednou a dost!

plakát

Láska a příšery (2020) 

V době velké filmové nouze, je tato jednohubka zlatým grálem, na zkrácení nedělního večera. Není to nic hlubokomyslného, spíš takový Příšerky s.r.o pro teen generaci, ale i mě to pobavilo a hlavně nenudilo. Slušná zimní podvečerní čtyřka****.

plakát

Jiu Jitsu (2020) odpad!

Jak to popsat. Stručně bude nejlepší. 30 minut života v hajzlu. Dál to nešlo. Nedávám odpady, ale tady si to tento produkt šílenství, lacinosti a tuposti zaslouží na plný čáře.