Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (239)

plakát

Neřízená střela (2010) 

Mám rád anglický humor. A toto mě ani chvilku nenudilo. Perfektní jednohubka. 80%.

plakát

Mission: Impossible III (2006) 

Sice pořád akčnák, ale konečně nabral trošku (opravdu jen trošku) reálnější rozměry. Akce natočená perfektně a příběh jasně směřuje ke svému cíli. Těším se na čtyřku. 80%.

plakát

Mission: Impossible II (2000) 

Ze špionážního filmu se stal čistý akčnák. A to mu příliš neprospělo. Ani s technickou stránkou to není už tak dobré jako v prním díle...například moto honička na konci mi přišla nějak špatně sestříhaná (stejně jako Tomovo účes) atd. ...60%.

plakát

Mission: Impossible (1996) 

V roce 1996 asi prďácký, v dnešní pobourneovské době už trošku na hlavu. První polovina skvělá zato druhá už moc překombinovaná, plná zvrat(k)ů a vrtulníků v eurotunelu. Nadruhou stranu jsem neusnul ani nekoukal na hodinky. Prostě zkouknout a jít dál. 70%.

plakát

Město (2010) 

Po Gone, Baby, Gone další Affleckův úspěch. Snad už si Ben konečně uvědomí, že jeho úděl je dělat kvalitní filmy a né ze sebe dělat blbce v nějakých rádoby romantických sračkách...Jeremy Renner je sígr od pohledu, potěší Jon Hamm v úloze agenta FBI. Konečná akce alá Michael Mann perfektní. 80%.

plakát

Generation Kill (2008) (seriál) 

Ano, je to trošku rozvleklý, ale nemůžu si pomoct. Nedat mu 5 hvězd by byla chyba. Autoři dokazují, že 90% američanů bojuje ani neví za co, hlavně že někomu ustřelí palici (ať už je to člověk nebo velbloud...). Podobnost s Jarhead veliká. 90%.

plakát

Šílenci z Manhattanu (2007) (seriál) 

Ta dobová atmosféra!...to ještě holky poslouchaly :-). Casting je kapitola sama pro sebe...prostě paráda. P.S. Kéž by v dnešní době bylo v kancelářích tolik bourbonu jako kdysi bývalo na Madison Avenue.

plakát

Ve znamení raka (2010) (seriál) 

Příjemný, vtipný seriál s perfektní Laurou Linney. Už od prvního dílu jsem se těšil na další. Druhá série taky víc než dobrá, ale s koncem už trošku prázdnější. Uvidíme jak si scénaristé poradí s 3. řadou. Po 2 sériích - 85%.

plakát

Sucker Punch (2011) 

Vizuál úžasný, ale co naplat. Bez toho je to jen příběh vhodný tak akorát do porna. Nevím proč me zrovna porno napadlo, ale asi to bude těma všudypřítomnýma podvazkama. P.S. jak naznačil Isherwood - podobnost (i vizuál) s hrou Painkiller nepřehlédnutelná. 50%.

plakát

Čas probuzení (1990) 

No doprdele...na tyhle jsem asi už moc citlivej. De Niro s Williamsem hrajou nejvyšší ligu...no snad jedny ze svých nejlepších výkonů. Do toho extrémně silný příběh s dojemným koncem. Takhle má vypadat film, na který člověk nikdy nezapomene. 99,9%.