Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (239)

plakát

Austrálie (2008) 

Strašně předlouhý film...Austrálii jsem si musel rozkouskovat snad na 3x abych u toho neusnul. Herci dobří, hudba dobrá ale film nudný Škoda promarněné šance pro Luhrmanna, protože ten rozpočet je tam vidět a on rozhodně není špatný režisér (jak dokázal v minulosti). Je to prostě moc zdlouhavé a zbytečně romantické. 50%.

plakát

Londýnský gangster (2010) 

Nevím proč je zde tak nízké hodnocení. Mě se to líbilo...i když se to snažilo napodobit Rietchieho - což ostatně není na škodu. Farrel výbornej a jiskření mezi ním a Keirou vydatný...Ostatní postavy napsány na jedničku a rozhodně i černý humor stál za to. Jinak konec k nasrání:-). 80%.

plakát

Přepadení 2: Temné území (1995) 

Steven ve svojí klasický roli. Se svým zničujícím pohledem a obrovským talentem vyhubit všechny nepřátele státu...amerického státu. Debilní, ale srandovní. 40%.

plakát

Nula od nuly pojde (2006) 

Jak já jsem ten začátek žral...ale co naplat když se to tak debilně překombinovalo. Zamrzí. 65%.

plakát

Opravdová kuráž (2010) 

Poměrně nekompromisní a drsný western. Bridges se pro takové role narodil. Naopak trošku mi tam překážel Damon. Ne že by hrál špatně, ale asi jsem moc namlsanej Bournem. Hailee Steinfeld je talent jak prase a v budoucnu se velkému úspěchu nevyhne. Zato Barrymu Pepperovi se nějak zkazily zuby...80%.

plakát

Fighter (2010) 

Bale zase dokázal, že je prvotřídní herec. A Wahlberg mu zdatně sekundoval...hodně povedený film z prostředí, který zrovna nemusím. 80%.

plakát

Bastardi (2010) 

Upřímně jsem se od srdce zasmál...né ale nuceným vtipům co chrlili bastardi, ale kompletnímu hereckýmu výkonu. Přišlo mi to jak výstup malých školáku pro důchodce v pečovatelským domě. Tomáš Magnusek především. Film měl asi především šokovat, a to se mu celkem dařilo. Pomalu se mi otevíral nůž v kapse (zdegenerovaní běloši + průměrný cikáni je kombinace, která jako roznětka funguje spolehlivě)...Rytmuse radši komentovat nebudu, protože to je někdo, koho nemůžu ani vidět - takže se do filmu celkem hodil. 50%.

plakát

Útěk ze Sibiře (2010) 

Pěkný film, krásná krajina a dokonalá kamera. Bohužel oproti podobně lazenému Bílému peklu nebyl tak upřímný. Asi to bylo tím hraným přízvukem či co...jinak ale v zásadě nemám Way Back co vytknout. 75%.

plakát

Apocalypto (2006) 

Apocalypto bych rozdělil na 2 části. Apocalypto - v zajetí a Apocalypto - běžim džunglí a postupně likviduju jednoho indoše za druhým. Film byl trochu dlouhý, ale díky jeho přímočarosti (až jednoduchosti) jsem se na hodinky kouknul jen párkrát. I té cvrčící krve bylo možná až zbytečně moc. Celkově ale ve mě film nezanechal žádný pocit a prostě si tak nějak skončil. Takže dnes zkouknuto a zítra zapomenuto. 55%.

plakát

Blade Runner (1982) 

Tak mě zabijte, ale mě Blade Runner přišel jako solidní nuda. Vyzdvihovaná hudba mi nepřišla bůhvíjak skvělá (asi je to tím, že se syntetizátorům vyhýbám jako čert kříži), ale hlavní potíží byl tak strašně utahaný příběh. Finále ve mě nevyvolalo žádné emoce ani zamyšlení a předešlé minuty snímku jsem během další scény už zapomínal. Podle mě, velmi přeceňovaný snímek. 45%.