Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (16)

plakát

Králíček Petr (2018) 

Sice to není králíček, ale zajíček (i když bratránek asi králík bude), ale jinak graficky pěkná práce, vtipné to bylo a ještě popřemýšlím, co tím chtěl autor říct :-)

plakát

Inferno (2016) 

Bída. Nemám rád, když někdo totálně předělá knihu dle svého a navíc se spoustou úplně otočených věcí. Zbytečné. Navíc špatně zahrané. Jednu hvězdičku za skutečné památky - a tím nemyslím profesora...

plakát

Gravitace (2013) 

Napínavé a uvěřitelné, velmi působivě zpracované. Skvělý kousek.

plakát

Zpráva o Europě (2013) 

Námět zajímavý, ale neuvěřitelně nudně zpracovaný.

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Tak to má vypadat. Pro mě velmi příjemná podívaná, překvapivě vtipná a dost dobře zefektovaná.

plakát

Eragon (2006) 

Knihy jsou čtivé, ale tohle bylo zbrkle natočené, sestříhané na minimum, překroucené, bez vize pokračování. Škoda zmařené příležitosti.

plakát

Kouzla králů (2008) (TV film) 

Tak nevím, tohle zavání naprostou nedotažeností a neschopností napsat scénář, případně z něj dostat něco zajímavého. Pohádka to byla ve výsledku vtipná, ale tvůrci zamýšlený vtip byl z toho jen jeden. Škoda. Hlavní hrdina mi přišel tak trochu bez inteligence, i když měl dobré srdce, to se mu asi upřít nedá. Ale ten jeho smích, to bylo opravdu na zbrojní pas. Digitální efekty mi připomněly ukázky z Hercules 3D, stěna u jezera zase knihu Hunger Games 2. Počítal jsem i jejich roční cestu kolem jezera - když jeli povozem, řekněme rychlostí 10 km/h, jeli by 10 hodin denně, tak to je 36500 km, kolik že to má rovník? ... Naštěstí je tu vodní víla s aquazorbingem... No, tak příště asi pustíme něco jiného...

plakát

Zdrojový kód (2011) 

Vůbec to nebylo špatné. Zápletka promyšlená (vlastně nad tím pořád ještě přemýšlím), sympatičtí herci. Jako být v Colterově kůži, mít jen tak málo času... Osvěžující sci-fi, v rámci žánru rozhodně nadprůměr.