Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (27)

plakát

Ally McBealová (1997) (seriál) 

Mimořádně zdařilý seriál! Zajímavé prostředí, výrazné postavy a skvělý humor. Za nějaké díly bych dal hvězdiček 5.

plakát

Báječní a bohatí (1987) (seriál) odpad!

Jediné, za co by šly přidělit body je, jak si distributoři poradili se sybolem dvou bé - Bold&Beautiful. Báječní a bohatí či Odvážní a krásní? Vždyť je to jedno, i když ten anglickej název je přesnější. Beautiful odkazuje na hlavní požadavky(a jediné) na herce. A ta odvaha? Tu teda maj, když si to troufaj vysílat!

plakát

Bridget Jonesová - S rozumem v koncích (2004) 

Po umělecké stránce slabé, příběh je chatrný, zvlášt přesun děje do Bangkoku, Bridget působí komicky(ale dost prvoplánově), Mark je úžasný, všeodpouštějící, ochraňující, milující ideál. Co na ní vidí, není úplně jasné, ale čím Bridget okouzlila Markovu asistentku je velká neznámá. Rád bych se to dozvěděl:) Já vím, začíná to hezky, tak na čtyři hvězdičky, ale pak se to nechá strhnout k laciné komedii. Jenže co všichní máte proti? Vždyť je to pouhá jednoduchá komedie, na nic víc si nehraje. A neřikejte, že jste se nesmáli! Tomu něžnějšímu pohlaví se to líbí, já to s menšími obtížemi ustál. Svůj účel -pobavit- to naprosto splnilo. Dávám 3 a 1/2.

plakát

Devět královen (2000) 

Mně se tenhle film líbil. Zajímavý příběh a dobře natočený. Vůbec mi to nepřišlo překombinované a užíval jsem si u toho mnohem víc než u jednoduššího Podrazu. Ale je pravda, že tady je zase mnohem méně umění..

plakát

Doktor z hor (1992) (seriál) 

Na doktora Zhora nedám dopustit! Vždyť je z krásného alpského prostředí a gagy typu: hypochondr pan Konrát přejde na dělenou stravu a udělá to tak, že si ji rozdělí na dva stoly, si jednoduše nemůžu nechat ujít. Když mu to pak Zhor vysvětluje, padám smíchy z křesla. Jen nechápu, proč má jako žánr uvedeno drama. Až zas tak dramatický mi to nepřišlo..

plakát

Esmeralda (1997) (seriál) odpad!

Odpad! Čirou náhodou jsem shlédnul první díl a docela mě to zaujalo. Bohužel, to jsem ještě h**** věděl, co to znamená telenovela. Stačilo pár dalších dílů a já bezpečně odpad.

plakát

Garfield ve filmu (2004) 

Hloupé, nezábavné, pro děti (proto je také odrostlejší divák nucen trpět při dabingu). Jediné plus byla Jennifer(samozřejmě ne kvůli hereckému výkonu).

plakát

Já, robot (2004) 

Vyrovnané dílko. Odpočinkové, ale tak napínavé a zábavně, že musí nutně zaujmout i náročnější diváky. Ve srovnání s knihou dost jednoduché, ale není s ní v rozporu, jak zprvu vypadalo. To klišé trochu zabolí, ale neurazí. Myslím, že jde o velmi povedený film, který lze jen doporučit.

plakát

Manituova bota (2001) 

Na Němce překvapivě vtipné, některé scény jsou velmi podařené. Na druhou stranuje to ničím nevybočující, nepříliš originální parodie. Ale náčelník Lstivý mlok je úžasný!