Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (27)

plakát

Talár (2015) 

Francouzská komedie už není co bývala.

plakát

Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže (2006) 

Na piráty sem se těšil, jednička se mi jako oddechovka líbila hodně a když sem si přečet komentáře tady na CSFD, byl sem na závěrečnou 40timinutovku doslova nažhavenej. A vysledek? Posudte sami.. Hlavní rysy: 1) Prekombinovanost příběhu - často, ale opravdu často jsem nechápal. Ty dialogy byly hrozný. Neskutečně nafouklý a uvnitř příšerně prázdný. Jen sem tupě přemejšlel, jestli mě správně učili k čemu se vlastně používá řeč. 2) Johny Depp - ano, byl tam, ano, byl skvělej, ano, zastínil všechny ostatní, ale se vší úctou, bylo ho tam moc! A to neřikám, že mi ten chlapec neni sympatickej. 3) proč jen sakra ta nejlepší scéna(která byla mimochodem výborná) nemůže zapadat do příběhu? Proč si ji nemůžu užít bez toho, abych musel vypnout všechno ostatní kromě zraku a sluchu? 4)V těch lepších scénách mi to moc připomínalo jiný filmy(Pán Prstenů, atd.) Ale na trojku si počkám. Chci vidět, jestli ten film byl opravdu tak pitomej, nebo si to na to jen tak dobře hrál.

plakát

Bridget Jonesová - S rozumem v koncích (2004) 

Po umělecké stránce slabé, příběh je chatrný, zvlášt přesun děje do Bangkoku, Bridget působí komicky(ale dost prvoplánově), Mark je úžasný, všeodpouštějící, ochraňující, milující ideál. Co na ní vidí, není úplně jasné, ale čím Bridget okouzlila Markovu asistentku je velká neznámá. Rád bych se to dozvěděl:) Já vím, začíná to hezky, tak na čtyři hvězdičky, ale pak se to nechá strhnout k laciné komedii. Jenže co všichní máte proti? Vždyť je to pouhá jednoduchá komedie, na nic víc si nehraje. A neřikejte, že jste se nesmáli! Tomu něžnějšímu pohlaví se to líbí, já to s menšími obtížemi ustál. Svůj účel -pobavit- to naprosto splnilo. Dávám 3 a 1/2.

plakát

Garfield ve filmu (2004) 

Hloupé, nezábavné, pro děti (proto je také odrostlejší divák nucen trpět při dabingu). Jediné plus byla Jennifer(samozřejmě ne kvůli hereckému výkonu).

plakát

Já, robot (2004) 

Vyrovnané dílko. Odpočinkové, ale tak napínavé a zábavně, že musí nutně zaujmout i náročnější diváky. Ve srovnání s knihou dost jednoduché, ale není s ní v rozporu, jak zprvu vypadalo. To klišé trochu zabolí, ale neurazí. Myslím, že jde o velmi povedený film, který lze jen doporučit.

plakát

Román pro ženy (2004) 

Hloupá, nevtipná komedie bez romantiky s příšernou Laďkou a zvláštním vývojem postav. Když autor v závěru tvrdí, že klišé v amerických popových písních je vlastně naprostá prada, chtěl sem utéct z kina. Naštěstí to byl konec:)

plakát

Úžasňákovi (2004) 

Je mi jedno, jak dobre je na tom tenhle film z technickeho hlediska. Proste me nebavil.

plakát

Matrix Reloaded (2003) 

Pro mě naprosté zklámání. Celý bych ho přirovnal k scéně boje Nea proti stovce agentů. Zbytečné a samoúčelové. Když je něco jen o penězích, netoužim po tom.

plakát

Manituova bota (2001) 

Na Němce překvapivě vtipné, některé scény jsou velmi podařené. Na druhou stranuje to ničím nevybočující, nepříliš originální parodie. Ale náčelník Lstivý mlok je úžasný!