Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (535)

plakát

Aaltra (2004) 

Zbytečně dlouhý úvod, ale pak to sviští po galuskách až do dalekého Finska, do bájné Atlantidy...eee pardon, Aaltry :-) Konec je opravdu výborně absurdní, člověk se neubrání jisté reminiscenci..Aneb asijský prodavač také vždy tvrdí "pravá adidas, suší suší" :-)

plakát

Absolutní přežitek (1999) 

Ha, nejvtipnější film Febia 08! Strašně jsem se nasmála. Tady se určitě při natáčení všichni zúčastnění hodně vyřádili.

plakát

Absolvent (1967) 

Klasika všech klasik, skvělý Hoffman a hudební pecky.Nutno vidět v originále - tedy pokud byste chtěli nalézt humor, který v nadabované podobě prostě chybí!

plakát

A dost! (2013) 

Hodně příjemná záležitost, takové 3,5 hvězdičky. Zasmála jsem se i uronila slzu a myslím, že za deset, patnáct let film ještě víc docením :-)

plakát

Aein (2005) 

Tak tady musím jít bohužel s hodnocení mých jinak velmi oblíbených korejských lahůdek níž než obvykle. Nevím proč, ale tady v tomto snímku to na mě nějak nefungovalo, ani chemie mezi Girl a Boy, ani příběh - příliš přitažený za vlasy, ani kamera, ani scénář, ani nic... A nějak si asi člověk připadá nepřístojně, dívaje se na silnou erotiku u těchto filmů.

plakát

Agatha Christie's Poirot - Nástrahy zubařského křesla (1992) (epizoda) 

Výborný belgický detektiv a jeho šedé buňky opět vyřeší zdánlivě jasný případ sebevraždy. Na těchto filmech je krásné, že se musíte od první minuty pekelně soustředit, abyste drželi tempo a pochytali všechny postavy.

plakát

Agora (2009) 

Lze nejlépe vystihnout slovy - malý velký film. Určitě mnoha lidem uteče a bude to škoda.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Jak jen definovat pocit štěstí, dojetí, optimismu, naděje v lepší život a víry v lásku mezi lidmi, zhuštěný do dvou hodin? Amelie z Montmartru. Jeden z mých top filmů, s neskutečným soundtrackem. Umění smíchané s prostotou.

plakát

Americký gangster (2007) 

Zajímalo by mě, kolik lidí o tomto filmu předem něco vědělo - myslím tím, že se na nás chystá taková mafiánská lahůdka, s vynikajícím obsazením, příběhem a dialogy jako za starých časů a skvěle odvedenou prací za režisérskou židlí. Fakt je, že nic tak neprověří kvalitu jako čas, takže si počkejme, zda bude tento snímek za pár let stále řazen po bok dalších klasik. Já tipuji, že ano.

plakát

Amores perros - Láska je kurva (2000) 

Jak tady může někdo dát méně než 5 hvězdiček????!!! Naprosto skvělý film, z kina jsem se přímo vypotácela, unešená a vůbec - všechny tři příběhy výborné, koho nudil prostřední, zřejmě toho v životě ještě moc nezažil. Jeden z mých top filmů.