Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (5)

plakát

Daniel Landa - Večer s písní Karla Kryla pro Český národ (2004) (koncert) odpad!

O tomto koncertě jsem dokázal napsat celou slohovou práci, hoooooovado, asi tak už můžu reagovat na daniela landu píšu schválně malé písmena na začátku jména ten patvor si nezaslouží nic jiného než neúctu. Jak se někdo vůbec může toho manipulativního agresora zastávat. Ať si narve svůj mozek do své prdele, nic by se nezměnilo.

plakát

Plivu na váš hrob (2010) 

Bohužel nemohu srovnat se starým Plivu na tvůj hrob, ale jinak příjemně překvapený, nemusím brutalitu, ale v druhé polovině filmu jsem měl chuť se přidat k něžnému pohlaví, klasika jak se něco neplánovaně burákům něco vymklo z rukou, je to klasika jak jeden tupec dokáže zmanipulovat ještě větší tupce k úplné demenci, ale následky by si měl každý nést sám za sebe, když je někdo debil ať jako debil chcípne. Dobře provedený horor bez strašidel a duchů.

plakát

Půlnoční vlak (2008) 

Docela ne špatné režijní i kamerové zpracování i když někdo zde píše, že to byly laciné digitální triky. Už jsem asi starší generace co byla zvyklá na jiné triky a to hodně ubohé. Výběr obsazení nebyl také špatný, ale asi to pro dobrý horor nestačí, možná to mohl být super thriller kdyby se námět nevyústil do extrému a to že v podzemí žijí obludičky žijící z lidského masa, asi byl konec překvapující pro každého, trochu mi to připomínalo Kinga, byl to určitě záměr tvůrců aby lidé v New Yorku neměli pocit, že si pochutnávají na lidském steaku, neboť vše k tomu směřovalo. Ale budiž co už vymyslet, originalita je někdy bezmezná a fantazie nekonečná. Takže závěr, asi bych se podruhé na to dívat nemohl a známým bych nedoporučoval, možná jen tomu kdo miluje zbytečně brutální scény japonských režisérů tečka. Jo a ještě mě hodně naštvalo, že jsem se nedozvěděl co byly ty pupíky co si Vinnie Jones odřezával do sklenic, tak prosím kdo je chápavější a ví to tak ať mi to prosím vysvětlí klidně na mou poštu budu velice vděčný.

plakát

Mama (2013) 

Za konec filmu bych čtyři hvězdičky rozhodně nikdy nedal, ale celý film je jinak skvělá lekačka, film beru jako návštěvu strašidelného hradu na pouti, bylo dost dobrých scén při které mi šla husina, a to se cenní. Nemá smysl hodnotit nesmysl jako že bubák z osmnáctého století si přivlastní dva parchanty., komentář na děj je bezcenný. Ale nešel jsem na tento film abych se vzdělával. A proto - celý film jsem se nenudil, doporučuji všem co se rádi bojí a nečekají šokující konec, možná by mohli před koncem odejít z kina rozhodně budou na tom lépe než ti co ho viděli.

plakát

Pláž (2000) 

Film Pláž je jako sýr. Musí nejprve uležet. Po prvním shlédnutí by si nezasloužil ani dvě hvězdičky. Ale po důkladném uložení, si film zaslouží tři hvězdičky, už jen pro to, že při náhodném nárazu ovladačem při přepínání, film vždy (při dnešní záplavě seriálů) zůstane na obrazovce. Samozřejmně že se trainspotingová laťka nedá s Pláží srovnávat. Režie, špatná nebyla. Jen některé herecké obsazení mohlo být levnější a možná by film nabyl trochu nezávislé hutnosti, která mu možná scházela.