Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (13)

plakát

Výměna (2008) 

Angelina jede!

plakát

Amarcord (1973) 

Možná trochu jako české Pelíšky. Až na to,že protože to není české není mi to tak blízké. Ale je to legrační a milé. A výborná hudba.

plakát

Pelíšky (1999) 

Pro mě nejlepší český film.

plakát

Šťastný smolař (2012) (TV film) 

Slabší než Anděl Páně, ale hezká pohádka. Jiří Strach je novým králem českých pohádek.

plakát

Četa (1986) 

Je zajímavé vidět Charlieho Sheena jinak než ve Dvou a půl chlapa, ale víc mě zde zaujal Williem Dafoe, jehož zase naopak znám pouze z rolí záporných, jeho postava je výborná a celou dobu sem jí fandil ,film se mi líbil, ale katarze zas až tak silná nebyla.

plakát

Lovec jelenů (1978) 

Christopher Walken je démonicky výborný, a dlouhé rozvleklé scény na začátku ,umocňují zážitek z následující vietnamské části filmu, hezká je podobnost pekla v továrně a pekla války samotné. Herci jsou rozhodně skvělí a krásně působí kontrast klidu hor a jelenů, oproti válce...Vlastně jak se nad tí tak zamýšlím dopadá na mě smysl filmu čím dál víc.

plakát

Lhář (2005) (divadelní záznam) 

Jan Vondráček je výborný a celé představení se mi moc líbí, chci to vidět naživo! Výborná je scéna s panem Pantalonem a závěrečný monolog je skvělý.

plakát

Chyť mě, když to dokážeš (2002) 

Naprosto se sžijete s Frankem Abagnalem, kterého DiCaprio mistrně vytvořil a Tom Hanks je zde také výborný. Ale zcela mě zde dostává postava kterou ztvárnil Chrstopher Walken. Vztah mezi otcem a synem je výborně propracovaný, stejně tak mě zaujal vztah mezi Frankem a jeho agentem strážným. Nemyslím si že by bylo Spielberga pro tenhle film škoda, jak jsem zde zahlédl v pár komentářích, naopak mi to přijde trochu odlišné od všeho co jsem od něj zatím viděl, a v originálním znění mě to naprosto nadchlo. Elizabeth Banks se mi ve své malé roli velmi zalíbila, a nemyslím tím jen vzhled.Hudba je také výborná. Myslím že si půjčím knížku od mistra podvodníka...

plakát

A Bit of Fry and Laurie (1987) (seriál) 

Tohle je přesně můj šálek kávy Tony Murchisone. Miluju anglické seriály tohoto typu. (Monty Pythoni, Big train) Je to přesně ten typ humoru, který si pustíte k šálku kávy či čaje večer a jen se příjemně usmíváte po celou dobu skečů. Hugh je vynikající, a smutno veselé oči pana Frye vás dostanou a chtěli byste všechny ty jejich veselé příhody a nedorozumění prožívat s nimi. Je pozoruhodné kolik komických situací se může stát na tak všedních a třeba i nudných místech. Bylo by super kdyby všechny tři party z již jmenovaných seriálů spojili síly, třeba ještě s Rowanem Atkinsonem a vytvořili nějaké společné dílo...:)... A bit of Fry and Laurie je vůbec můj nejoblíbenější seriál.