Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (23)

plakát

Jump street 21 (2012) 

Musím přiznat, že průměrné hodnocení má ode mne film hlavně proto, že jsem čekal novou verzi původního seriálu a to ve stejném duchu a to nepřišlo. Ale i tak jsem se bavil, řekněme nad očekávání. Film je spíše komedií, než akčním snímkem a už jen minimálně krimi.

plakát

Machři (2010) 

Konečně komedie, která mě dostala, brečel jsem smíchy skoro pořád.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Předvídatelný? Samé klišé? No pokud tohle někdo napíše tak by neměl hodnotit žádný film, protože ve své podstatě je to všechno samé klišé, ale jde o to, jak nám tohle klišé dokáže režisér naservírovat a tohle Peter Jackson rozhodně umí. Neměl jsem ani minutu si oddychnout, chvílemi mi přišlo, že ani nemrkám, aby mi něco neuniklo. Zpracování 3D je megalomanské, jak si hraje s hloubkou a nájezdy na jednotlivé postavy je opravdu doposud nevídané. Síla příběhu, zpracování dějové linie a prolínání s Pánem Prstenů je opravdu hladké jako samet. Ještě jedna věc, někdo mi říkal (dřív než jsem film viděl), že úvod je utahanej jako kotě a než se začne něco dít je po všem a zase čekání……no tak to teda rozhodně NE!!! Úvod tak neuvěřitelně lehce přejde do hlavní linie filmu, že jsem to ani nepostřehl a čekat na to až se začne něco dít , na to není čas, děj má spád a film je u konce tak rychle, až si člověk říká, že snad budou další díly delší.

plakát

Saxána a Lexikon kouzel (2011) odpad!

Popravdě bych neměl psát svůj názor, protože jsem se díval tak na polovinu, duchem jsem se snažil být nepřítomen. Pane Vorlíčku co jste mi to udělal, já Vás mám za Pana Režiséra a vy stvoříte tohle. Opravdu tady se snad ani nedá posuzovat co se povedlo a co nepovedlo, tohle je totální propadák. Rád bych jen dodal, že by jsme se měli poučit a nenatáčet pokračování něčeho, co vzniklo před několika desítkami let.

plakát

Hokejový zázrak (2004) 

Povedené ztvárnění opravdu zázračné olympiady pro USA. Klasicky přehnané scény, které je divák nucen hltat, ačkoliv ho trápí jisté historické skutečnosti, ale to k tomu patří, jinak by to pro nezasvědceného nebylo poutavé. Dovolím si vytknout jednu věc:" Vladislav Treťjak rozhodně nebyl nejlepším golmanem na světě!"

plakát

Poupata (2011) 

Vladimír Javorský = jedna hvězda z úcty, jinak bych prosil, aby už nikdy nikdo, nic takovýho netočil.

plakát

Tohle je válka! (2012) 

Nevtipné, bez nápadu, absolutně průhledné, nerad bych opakoval tu chybu znovu a díval se na to opakovaně.

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2009) 

Rozhodně propracovaná krimi záležitost, i když si celou dobu člověk říká, že to udělal zahradník, tak to není vůbec jisté a když nakonec zjistí, že to udělal zahradník, tak je to neuvěřitelně překvapivé. Způsob jakým je tenhle film podáván v několika dějových úrovních je něco co obdivuji , i když to bylo použito mnohokrát tak opravdu dobře provedené to většinou není, tohle ale není ten případ.

plakát

Kult hákového kříže (1998) 

Tak takhle vznikají hvězdy, Edward Norton zde doslova zazářil. Tohle je ukázka toho jak lze postavit film na jednom herci. Mnohdy je to vsázka do loterie, ale tady přišla výhra i s Jackpotem.