Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Akční

Recenze (20)

plakát

Mladá modrá krev - Série 2 (2022) (série) 

Pokračování nezklamalo. Druhá série nabídla opravdové drama ❤️První série byla jen taková předehra.. Především Edvinův herecký výkon byl famózní. Těším se na pokračování ❤️Zasloužených 5*

plakát

Na vlásku šťastně až navěky (2012) 

Moc krásné pokračování, krásné pohádky, sice krátké, ale moc povedené. Smála jsem se od začátku až do konce. Maximus a Pascal v hlavní roli, co víc si přát... :)

plakát

VEVO Presents: Demi Lovato - An Intimate Performance (2012) (koncert) 

Jakožto fanynka Demi Lovato, jsem byla nadšená. Demi je velmi dobrá a talentovaná zpěvačka, to musí uznat každý ;). Nechápu lidi co dali odpad, buď nemají hudební sluch, nebo nemají rádi Demi, tak rovnou hází odpady.

plakát

Vnitřní zář (2012) (TV film) 

Po dlouhé době konečně Disney film, na který se dá dívat. Dokonce i písničky byly chytlavé. Vážně jsem byla velmi mile překvapená.

plakát

Austin a Ally (2011) (seriál) 

Nebylo to na Disney seriál tak špatné, i písničky byly docela chytlavé. Byla jsem naopak docela překvapená. Uvidím co přinesou další díly.

plakát

Farma Rak (2011) (seriál) odpad!

Toto je snad nejtrapnější seriál na Disney Channelu, hlavní představitelka je mi velmi nesympatická.

plakát

One Direction: A Year in the Making (2011) (TV film) 

Vsadím se, že všichni co dali odpad, ten dokument ani neviděli. Mě osobně se velmi líbil! Bylo v něm vše co mělo.

plakát

Partička (2011) (pořad) 

Partičku jsem viděla 2x živě a musím říct, že byla naprosto dokonalá. Škoda jen, že v TV jsou hry prostřihané, tak občas nedávají smysl, proto doporučuji pustit si na Prima Play UnCuty (celé verze her). Pravda některé hry jsou slabší, ale co čekat od improvizace, že? Partička je jediný český pořad, na který se dá dívat. Ondřej Sokol je naprosto perfektní.