Reklama

Reklama

Na vlásku šťastně až navěky

  • Česko Na Vlásku: Šťastně až navždycky (více)
všechny plakáty
Ukázka z filmu

VOD (1)

Obsahy(1)

Království je v slavnostní náladě, když se všichni shromáždí na královské svatbě Lociky a Flynna. Nicméně, když Pascal a Maximus ztratí snubní prsteny, nastane horečné hledání. Duo se bude zoufale snažit najít prsteny dřív než se někdo zjistí, že jsou pryč. Zachrání tahle dvojka velký den a dostanou se do kostela včas? A bude někdy Flynnův nos namalovaný správně? (Illuminare)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (207)

kingik 

všechny recenze uživatele

Některé (hrané) filmy se do červených čísel nikdy nedohrabou a některým (animovaným) na to stačí 6 minut a porce mega infantilního nehumoru. Disney chrlí opravdu šílené fláky, které se snad ani dětem nemůžou líbit. Rozkutálené snubní prstýnky a chameleon s kravičkou se za nima honící? Co to je? Animace nic nepředvedla. Zastaralá a akorát maximálně barevná. Není rozhodně fér dát šestiminutovému filmu vysoké hodnocení. Hvězdička za skvělý český dabing. Písařík a Slováčková opět vyjímeční. Aby náhodou zdejší hodnocení nevypovídalo o IQ uživatelů než o opravdových kvalitách filmu. A abych nezapomněl: pochopitelně jsem se nezasmál. "Busterkeatonovský" ksicht nikdy nepovolí. Nezasměju se hraným filmům, natož tomuhle. 20% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Tvůrci vzali z celovečerního filmu dva nejlepší a nejvtipnější charaktery - Pascala a Maxima - a věnovali jim jejich vlastní krátkometrážní snímek, který je vlastně celých šest minut o zábavně zoufalé honbě za svatebními prsteny pro budoucí novomanžele. Zkrátka humorný a úsměvný kraťas, který nedělá celovečernímu předchůdci ostudu. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Na vlásku u mě vždy byla kvalitou o stupínek výše, než Ledové království. A co se týče tohoto kraťasu, hodnotím jej taky vysoko. Možná dokonce jde o jeden z mých nejoblíbenějších kraťasů vůbec, protože přímo bravurně se opírá o to nejlepší z němých grotesek. Každá postava, rekvizita, či lokace je zde z nějakého důvodu proto, aby naši dva hrdinové ji mohli využít pro nějaký fyzický gag. A této cesty si cením. Lepší to ani být nemohlo. 90% ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Mini příběh o nejlepších zvířecích přátelích mladé princezny a jejího budoucího manžela. Právě v tento šťastný den, kdy se dva zamilovaní mají brát se vše semele. A to když při obřadu nešťastnou náhodou kůň Maximus ztratí snubní prsteny. Spolu s šikovným chameleonem Pascalem musí zachránit situaci stůj co stůj a tak začíná velký souboj s časem, ve kterém nebude nouze o mnoho vtipných okamžiků. Držme jim palce! Snímek ve svých 6ti minutách servíruje jednu prekérku za druhou. Oba zvířecí hrdinové jsou stateční a hrdě zvládají všechny nástrahy, které se jim při honbě za neposednými prsteny připletou do cesty. Je jich mnoho, jsou zapeklité a divákovu bránici rozhodně nenechají na chvíli v klidu. Elegantní humor ještě neztratil svou podobu a v tomto kraťasu to scénáristé, animátoři i režisér perfektně dokazují. ()

Hermi14 

všechny recenze uživatele

"Toto je příběh o dni, kdy můj život skončil..." Krátké pokračování příběhu Lociky a Flynna, které rozhodně předčilo původní celovečerní film. Je to mnohem vtipnější, má to větší spád a nechybí žádná z našich starých známých postav. Pascal a Maximus měli určitě dostat víc prostoru i v původním filmu. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Na rozdiel od filmu Na vlásku (2010), ktorý bol podľa MPAA (Motion Picture Association of America) ohodnotený ako PG (niektoré scény nemusia byť vhodné pre deti), tento krátky je film je ohodnotený jemnejším ratingom G (vhodné pre akýkoľvek vek). Väčšina Disneyho krátkych filmov má v Spojených štátoch rating G. (LuiCJ)
  • Vo filme Na vlásku (2010) má kôň Maximus hnedé oči, ale na plagáte k tomuto krátkemu filmu je zobrazený s modrými. Ide o chybu animátorov aká bola opravená na Disneyho oficiálnom YouTubeovom kanáli. (LuiCJ)

Reklama

Reklama