Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (63)

plakát

Indiana Jones a Království křišťálové lebky (2008) 

Nadšení, nadšení, nic než nadšení. Zcela nekryticky hodnotím maximálně, protože film zcela splnil veškerá má přání a fanouškovské tužby. Akční spektákl přesně takový jaký by měl být. Nad uvěřitelností pochopitelně musíme přimhouřit oko, přeci jen to není hyperrealistický Batman begins. Těžko do tohoto malého review nacpat všechny ty skvělé pocity a sesumarizovat výsledné hodnocení, aby neznělo až příliš zaujatě. Prostě jsem se bavil, bavit se budete i vy a spousta rodin. O to jde a myslím si, že Spielberg opět dokázal, že je génius. No a u závěru jsem prostě musel vřískat blahem - spousta skvělých narážek ať již slovních či hudebních. Krása. Díky Vám za skvělou tečku za sérií, kterou miluji ze všech nejvíc.

plakát

(T)Raumschiff Surprise - Periode 1 (2004) 

skvela parodie, dobre jsem se bavil. Po americkych Space Balls, dalsi Star Wars/Star Trek parodie, tentokrat od Nemeckych kolegu. Potesily me velmi dobre vizualni efekty a hlavne zadny fekalni humor, bez ktereho se dnesni pseudovtipne parodie typu Epic Movie, Meet the Spartans aj. neobejdou. Michael Bully Herbig potesil.

plakát

Bestiář (2007) 

po prvnich minutach jsem mel dojem, ze jde o spin-off k Romanu pro zeny, zvlast Vasut zahral podruhe skoro tu samou postavu. Jinak nuda.

plakát

Velkej biják (2007) odpad!

Proč se tohle točí? Řekněte mi proč.

plakát

Prázdniny pana Beana (2007) 

Krute, ale opravdu krute prestrelili, nebylo to vtipne a doufam, ze se Rowan Atkinson k tehle roli jiz nevrati. Radeji bych ho videl v nejakem novem pribehu o Blackadderovi.

plakát

Highlander: The Search for Vengeance (2007) 

Kdyby takhle vypadal nejaky novy Highlander film, smele by mohl vyrazit do kin a nedelat ostudu, takhle je to jen vyborny animovany film.

plakát

Ultraman (2004) 

becka mam rad, na Power Rangers sem koukal jako malej a klasicke Godzilly jsou stale vesela zabava, tohle ma od vseho trochu.