Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (15)

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Film hodnotím, plným počtem jen proto že se tu najdou tací kteří dají filmu odpad jen z principu. Myslím si že to si ten film nezaslouží. Myslím že 3+ je adekvátní. Film se určitě mohl držet víc knižní předlohy. Podle mého názoru tam spoustu důležitých věcí chybělo. Film nijak neuráží a řekla bych že herci tam sedli dokonale. Je to film nad kterým se nemusí přemýšlet a když se to nebere vážně, tak proč ne, jako oddechovka je to fajn.

plakát

Ghoul (2015) 

Musím říct, že po přečtení pár diskuzních příspěvků, jsem čekala nějaký "čajíček" (ale protože na diskuze se opravdu nedá hledět) jsem včera z kina odcházela dost rozhozená. Myslím že se Panu Jáklovi ml. podařil opravdu dobrý kousek a diváka nemůže nechat klidného. Asi možná protože Čikatilo byl skutečný. Konec filmu byl celkem zbytečně natažen a řekla bych že byl hodně "americkej" ale můj úsudek je trochu zkreslený, protože jsem posledních 20min filmu sledovala víc partnerovo rameno než film. Už dlouho jsem se tak nebála.

plakát

Lucy (2014) 

První polovina, možná i 3/4 filmu bylo dobrých, ten konec mě trochu zklamal, čekala jsem lepší rozřešení děje. Myslím si že ta přestřelka na konci byla zbytečná a čas se mohl zaplnit jinak. Asi film nebude patřit mezi topku ale jako oddychovka dobrý.

plakát

Letadla 2: Hasiči a záchranáři (2014) 

Myslím že hezky zpracované, děti nadchne od začátku až do konce,je to akční a živé. Mě jako dospělé se to taky líbilo. A jestli má někdo pocit že to bylo zaměřené jen na dětské diváky? proč ne, důležité je si film užít s dětmi! Pro nás dospěláky je toho dost :)

plakát

Vášeň mezi řádky (2013) 

Film je určitě zajímavý a stojí za shlédnutí, zhruba polovina filmu je zbytečně zdlouhavá, ale v další části se děj rozvine Určitě se z příběhu dalo udělat silnější a emočnější dílo. Ale ta doba taková určitě byla,byla emočně plochá. I tak film v člověku zanechá dojem a jistým způsobem ho donutí zamyslet se nad láskou a vztahy...

plakát

Na sv. Valentýna (2010) 

Moc hezký a milý film,mohl by jít víc do hloubky,ale i tak jsem se u něj celkem dobře bavila!

plakát

27 šatů (2008) 

Je to milý film,člověk u něj snadno vypne. Myslím si že stojí za shlédnutí. A myslím že se na něj podívám znovu a ráda.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Poslední díl,je opravdu nejlepší z celé ságy. I když jsem věděla jak to dopadne,tak jsem to ve finále fakt nečekala :). Opravdu povedené. A musim říct že postava Belly je tu nejvíc zajímavá ze všech dílů. Renesmee mě trochu zklamala,čekala jsem trochu víc. Ale jinak super. Bitva mi vyrazila celkem dech a jsem ráda že to dobře dopadlo! Hudba dokonalá,tak jak to u Twilight bývá.

plakát

Navždy spolu (2012) 

Moc hezký film. A o to větší pocity to ve vás budí,když se to doopravdy stalo. Jsem ráda že to dobře dopadlo a i přes výpadek paměti si našla cestu zpět ke svému JÁ!