Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (10)

plakát

Megažralok versus crocosaurus (2010) odpad!

Když si pomyslím, že jsem původně chtěla jít spát!! Málem jsem přišla o tento poklad, to bych si v životě nikdy neodpustila! V tomto filmu je úplně všechno - obloukový výboj, hydrosonické koule, pouťový mechanický žralok na klíček, který mlsá ponorky a obří krokodýl kladoucí super vejce - když k němu přiložíte ucho, slyšíte malému krokoušovi tlouci srdce. Nebo počkat, on ta vejce vlastně klade žralok!!!! Anything can happen... a pozor, bonus! Existuje i film Megažralok vs. obří chobotnice - tady navíc hraji i Lorenzo Lamas a má culík!!!!

plakát

Mama (2013) 

Netajím se tím, že bych šla do kina na cokoliv, co prošlo kolem Del Tora. A Mama mě nadchla. Mikropříběh zoufalého ducha matky zabolí snad každou průměrně empatickou osobu a víc se o něm rozepisovat nebudu kvůli spoilerům:-) Kvalitní filmařina, napínavá atmosféra linoucí se celým filmem. Minimum vyloženě nechutných scén (prakticky žádné), zato konstantní mrazení v zádech a takové to příjemné "bojim, bojim".

plakát

Varšavské ghetto (2005) 

Tak já nevím, člověk aby se Varšavské ghetto pomalu bál pustit, když čte všechny ty zklamané komentáře. Docela nechápu, co mnohým tak vadilo. Na hraný dokument byly herecké výkony slušné, příběh jak jinak nepříjemný a skličující. Tento film nebyl vyloženě šokující a brutální, prostě zaznamenal velmi smutný příběh jedné židovské rodiny a nemyslím si, že měl někdy ambice konkurovat Pianistovi...

plakát

20 let poté (2008) odpad!

Nechybelo moc a zacalo mi krvacet oko.... Priserna pic...na!

plakát

Hon (2012) 

Kdo videl epizodu Obvinenie ze slovenskeho cyklu Ako som prezil, jiste si na ni v kine vzpomnel. Akorat, ze srovnavat Petra Kocise s Madsem by byla svatokradez... Dalsi dansky filmovy skvost, ktery nezklamal. Blondate holcicce byste nejradeji jednu vrazili, mno, stydet se za to nemusite... dobro nakonec zvitezi nad zlem. Anebo....?

plakát

Tucet špinavců (1967) 

Pokaždé, když vidím toto parádní válečné drama, nesnesu pak nějaký čas pohled na Jamese Franca a jemu podobné jelimánky... Rodí se ještě vůbec chlapi jako Charles Bronson a Lee Marvin??? A ne, The Rock se opravdu nepočítá..:-)

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

Ještě nikdy se mi nestalo, abych se bála už u znělky:-) Velice povedený casting, solidní příběh, vyvážená kombinace silné duchařiny a psychologického dramatu. Obě série stejně dobré, každá jinak, ale rovnocenně. Velmi příjemné seriálové překvapení!

plakát

Temné stíny (2012) 

A já se na tento film tolik těšila:-( Tima Burtona miluji, Johnnyho jakbysmet, trailer byl ucházející a říkala jsem si, že když navíc hudbu dělá Elfman, bude to zážitek. Nebyl. Nijaká zápletka, 100 minutová "žvýkačka", která se táhne a táhne, a nic z toho. Komedie? Nebavila jsem se. Fantasy? No budiž... Ale kam se poděl "šílený architekt a malíř" Burton? No ale zas tak ztracený čas to nebyl, Johnnymu to jako vždy moc slušelo...

plakát

Kdo je tady ředitel? (2006) 

Výborný námět, skvělý jako film a ještě lepší jako divadelní hra. Bavila jsem se skvěle, super casting a z herečky Iben Hjejle jsem navíc nemohla spustit oči. Říkala jsem si, jak neuvěřitelně je podobná té bloncce z nekonečné série reklam České spořitelny. Jak jsem později zjistila, je to opravdu ona:-)

plakát

Diktátor (2012) 

No jo, Sacha :-) Mám ráda všechna jeho alter ega, jeho filmy už méně, jede na doraz a občas moc tlačí na pilu. Co na něm ale miluji, jsou skvělé dialogy a těch je v Diktátorovi více než dost. Nádherně politicky nekorektní film, urazí snad každého, kdo bere život příliš vážně. Obzvlášť mě bavila scéna ve vrtulníku a rozhovor na mostě – nejlepší! A jako bonus – skvělý soundtrack!:-)