Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) 

Budu stručná. Knihu jsem četla několikrát a možná proto jsem trochu zklamaná. Nějak se vytratilo to kouzlo hledání velikonočního vejce. Ve filmu to vypadalo, že je to jednoduché. Vždyť oni ho hledali několik let.!! V každém případě se na ten film podívám ještě jednou.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Co říci, patřím do generace, pro kterou je tento film nostalgickou záležitostí bez ohledu na obsah filmu. Jedna generace končí a druhá začíná. Objektivně, ale musím říci, že mě trochu zklamal. Děj se vlastně opakuje. Nic nového. Uvidíme, co přinese druhý díl.

plakát

Merlin (2008) (seriál) 

Dodívala jsem se na poslední díl seriálu s promočeným kapesníkem. Bez ohledu na emoce je ten seriál opravdu bezvadný. Oba hlavní hrdinové Merlin s Artušem jsou naprosto skvělý, přirození a ten konec ustály bez zbytečného patosu. Rozhodně to není seriál typu Pána šelem, protože u toho jsem nevydržela. Škoda, že seriálu nebyla dána možnost pokračovat dále a nesouhlasím s názorem, že seriál je pouze pro -náctileté.

plakát

Hněv Titánů (2012) 

Velká podívaná. Má to spád a to je asi všechno. Postavy jsou bezvýrazné jako bez citu. Za srdce mě to teda nechytlo.

plakát

V (2009) (seriál) 

Je to trošku jiné než původní seriál z let 1983-1985, ale příjemně mě překvapil. I když na rozdíl od toho původního seriálu mně připadá trošku umělý. Je to asi vyspělejším trikovým zázemím. Děj má spád. Jsem zvědava, jak se bude děj dál rozvíjet.

plakát

Bitevní loď (2012) 

Tak tenhle film se mně líbil. Musí se brát s rezervou, jako všechny tyhle filmy, ale bavila jsem. Mimozemšťani byli super, jejich lodě také. Děj odsypává a konec je klasický po americku.

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Tenhle film měl šanci se stát krásnou ponurou pohádkou, ale... Kristen Stewart mně tam moc neseděla, její řeč k vojákům ke konci filmu byla jak řeč Johanky z Arcu. Lovec, ačkoliv je v názvu filmu moc prostoru nemá. Přitom Chris Hemsworth je čím dál tím lepší. Na konci filmu se objeví na scéně nějaký třetí nápadník Wiliam. Nějak jsem nepochopila, kde se tam vzal. No myslím, že se film moc nezdařil.

plakát

Prometheus (2012) 

Škoda, čekala jsme od toho více. Jsem velký fanda Vetřelce ve všech dílech. Tomuhle něco chybělo. Vizuelně je to podívaná, ale jinak prázdno. Chyběla mně Ripley.

plakát

Avengers (2012) 

Avengers jsou infantilní, ale stejně tak i velkolepí, efektní a dokonale promyšlení. Ohromně jsem se bavila. Hlášky Iron Mana jsou super. Je to to nejlepší, co jsem v poslední době viděla.