Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Horor

Recenze (27)

plakát

Gravitace (2013) 

Film dělaný efektně s efekty na efekt, ale mně to opravdu u podobných filmů občas stačí. Vizuálně nádhera. Potěšil prima fórek s všudypřítomnou propiskou, to se povedlo :)

plakát

Rivalové (2013) 

Top 3 je pro mě překvapením, nicméně parádní zážitek na 5 hvězd to byl určitě.

plakát

Pod kupolí (2013) (seriál) 

Ze začátku jsem nad tím už pomalu lámal hůl, ale od nějakého 4. dílu rejžové konečně začali řadit vyšší stupeň a teď se nemůžu dočkat finále první řady. Místy to působí lehce nízkorozpočtově, místy nelogicky a některé klišoidní roubované dialogy taky trochu kazí dojem, ale jinak pohoda jazz. (Ne)podobnost s knihou je mi totálně jedno.

plakát

Sanitka 2 (2013) (seriál) 

Nedokoukatelné. Jdu dělat něco jiného.

plakát

Očista (2013) 

Mno...co bych k tomu řekl. Místy spíše komedie, ale možno pochválit záblesky bubu atmosféry, která si občas řekla o mou plnou pozornost + zajímavý hlavní záporák Rhys Wakefield, solidně suplující H. Ledgera alias Jokera, škoda, že nedostal více prostoru.

plakát

Zločin (2011) (seriál) 

Detektivové naprostí sympaťáci, výborné herecké výkony, správně ponurá atmosféra. První + druhá série naprostá paráda, drama do poslední chvíle, spoustu emocemi nabitých scén (100% + 100%). Třetí série slabší, přibylo mrtvol, ale ubylo překvapivých momentů. I tak stále vysoký standard (80%).

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Shlédnuto 7 kompletních sérií, rozkoukána osmá. Vynikající věc, silně návyková s perfektně napsanými postavami. Zdá se mi ale, že své nejlepší chvíle má již seriál za sebou a vnímám u sebe, že už se na nové díly netěším tolik jako dříve. Už to nemá tolik temných momentů a také humoru značně ubylo, žánrově převažuje rodinné drama :) Uvidíme, jaké finále si pro nás tvůrci připravili a už asi bylo načase, aby přišlo.

plakát

Ve jménu vlasti (2011) (seriál) 

Jo, Carrie je magor a nemá v CIA co dělat, v seriálu se najde pár nelogičností i sem tam trocha té vaty, ale co naplat, když je tak skvělé napsaný a vypointovaný, tak vše výše jmenované rád odpustím.

plakát

Most (2011) (seriál) 

Výborná kriminálka, správně temný vizuál, zajímavá dvojka vyšetřovatelů a psychopat s paranormálními schopnostmi. Vždy mě baví dialogy v severských filmech a seriálech, připadá mi, že postavy spolu mluví, jak kdyby byli všichni na tripu :)

plakát

Rammstein: Völkerball (2006) (koncert) 

Našlapaná hudba + dotažená show + 2 lepé děvy v první řadě = 5*