Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (139)

plakát

Kanadská soda (2011) (pořad) 

Jednou nezábavné, jednou neskutečná zábava. Tři hvězdičky odpovídají - průměr.

plakát

Kocour v botách (2011) 

Ucházející zábava tak na jedno podívání.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Po dlouhé době jsem zase viděl film, u kterého jsem se bavil od začátku až do konce. Vřele doporučuji.

plakát

Surfařka (2011) 

Reklamy na Nově jsem silně podcenil, jenže když ona ta Nova si udělá takový trailer, že se pak jen bojíte v těch osm večer na jejich kanál přepnout. No každopádně to bylo velmi sympaticky zahrané, byla tam pěkná hudba a hlavně ty záběry na ony jízdy po vlnách, při těch jsem jen litoval, že nemám televizi s uhlopříčkou 3 metry, protože surfování je překrásný sport, je to můj sen zkusit si to. Dalo by se říct, že u tohohle filmu jsem se rozplýval.

plakát

Transformers 3 (2011) 

To byla zase jednou sračka! Vždyť se v tom filmu nic nedělo! Navíc vyměnili krásnou Megan za nějakou Rosie s oteklým horním rtem. Už teď si nedokážu představit, na co pak hodlají nalákat diváky v příštím díle, natož pak v šestém. Dvě hvězdy za vinikajícího Malchovice a Jablonskeho hudbu. Zbytek byl na úrovni odpadní vody. Nuda, nuda a ještě jednou nuda.

plakát

Vendeta (2011) 

Zajímavé, drsné. Některé scény mi přišly málo dotáhnuté. Trochu jsem zde cítil tendenci o takový ten syrový severský thriller, který zatím tady v Česku ještě pořádně neumíme.

plakát

William a Kate (2011) (TV film) odpad!

Nevím kdo mě štve víc, jestli média, která všem cpou neskutečně nudné a zbytečné informace o britské královské rodině nebo ty dementní davy, které jim to žerou. Tohle je prostě čirá sračka a označení sračka by tu mělo být ještě pod odpadem. Až se mi nechce věřit, že v demokratické Británii budou točit filmy, které se podobají dobrodružným filmům o Stalinovi. Myslím, že až se jednou televize Nova rozhodne natočit film o Ivetě Bartošové, vyjde to na stejno.

plakát

Doktor od jezera hrochů (2010) odpad!

Uvřeštěná Zuzana Slavíková zařídila, že film je ještě o něco horší než samotná kniha

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Jeden z nejlepších českých seriálů. Překvapující je, že pochází zrovna z TV Nova. Velmi mne překvapil Luděk Sobota, který už nehraje nějakého ukoktaného troubu.