Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (36)

plakát

Hardcore Henry (2015) 

Jakožto floutek, odkojenej akčníma hrama, jsem se neskutečně bavil!! Čirá akční zábava a místama i dobrá prdel.

plakát

Aliance (2016) 

Ani nevim proč jsem na to šel. Teď vim, že toho lituju. Ptákovina která plete pátý přes devátý, naprosto jalovej scénář, spousta krávovin který nedávaj smysl...Naprosto zbytečnej film. Jednička ještě ušla, neurazila, nenadchla. Viděl sem všechny 3 díly a nejsem schopnej říct o co tam jde, splývá to s ostatníma filmama podobnýho rázu. Rád bych si nechal vrátit 2 hodiny života... S přítelkyní sme se po filmu přebíjeli, kdo si vzpomene na větší ptákovinu z filmu...

plakát

Osm hrozných (2015) 

Já nějak nevím, co tomu chybí. Jasně...jsem zaujatej divák, protože Tarantino je moje krevní skupina, co se filmů týče. Ale jak někdo může vyčítat natahované scény? Vždyť o tom to je! Jestli chcete stominutovou instantní akční sračku, tak běžte na uplně jinej film. Dle mého ten film má to, co má mít. Napětí, akci, humor, naprosto úžasnej soundtrack!!! A příběh? Ano je banální, a na tom film staví. Někdo říkal nejhorší Tarantinův film, někdo doufal že ty nejhorší už byly... slyšel sem spoustu názorů a teorií a všeho. Ale ve výsledku je to jen o subjektivním pocitu každýho z nás.

plakát

Room (2015) 

Někdy není na škodu přijít na film a absolutně netušit o čem bude. Zde na csfd jsem si přečetl pouze polovinu obsahu filmu a tak jsem byl velice překvapen, když jsem zjistil že onen Nick několikaletým věznitelem obou dívek.. Ano.. po celý film jsem v malém chlapci viděl dívku a až po ostříhání mi připomínal chlapce... Místy jsem napětím nedýchal!!

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Já osobně neměl veliká očekávání. Ani malá. Doufal sem, že to neposere a světe div se, neposral!! Líbilo se mi to, od začátku do konce, byla tam nostalgie, samozřejmě.... Teď ale něco, co mě trochu nesedí a mrzí. Jsem rád za provázanost, v tu jsem doufal, ale zbytečně moc opakujících se motivů z původní trilogie mi trošku vadilo. (droid přenášející citlivá data, obří pleneta, která má slabinu, rodinné drama a souboj mezi otcem a synem (ikdyž tentokrát opačně)... Možná, že to byl velký záměr... Dát fanouškům co chtěli...jakýsi most mezi nejstarší a novou trilogií. A příště už to bude po jeho...uvidíme. Stejně tak na mě působí původní hrdinové..jen jakýsi spojovací článek... aby se neřeklo. Ne že bych je nevítal... vítám a moc, ale už nám pomalu odpadají, že? Taky zápletka mi nepříjde zrovna šťastná, hledání Luka? Ano je to sice poslední Jedi... ale na druhou stranu není tak uplně poslední že? Světelný meč už Abrams svěří do ruky kdejakému nýmandovi... Nevím... jako první dojem krásné, jsem nadšený a rozhodně pozitivní, po hlubším zkoumání vidím trhliny, vady na kráse.. Asi přestanu hluboce zkoumat. PS: Doufám že Chewie vydrží až do konce.

plakát

Everest (2015) 

Viděno na PC v ne zrovna oslnivé kvalitě a i přesto veliké překvapení. Nejlepší je prostě od filmu nečekat mnoho.

plakát

Marťan (2015) 

Nevím proč, ale nejvíc mě napadá srovnání s Gravitací. A ta byla o třídu výš.

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Mně to prostě příjde jako krávovina.. stejně tak jako předešlej díl. A několik před tím. Kdyby to aspoň nemysleli tak vážně, ale veškerý to skákání z budovy na budovu a z auta do auta.... Jsou filmy kde mi přehnanost nevadí ale tenhle to neni. Ten Konec ještě ujde

plakát

Ex Machina (2014) 

Nádhera. Nejen vizuálně, ale film je uvěřitelný. Ava je někdo, do koho bych se dokázal zamilovat. Možná ta představa mě k filmu tolik přitahuje.