Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Neobyčejný příběh o muži, který byl (nebo nebyl ?) trochu jiný. Krása tohoto filmu spočívá v postavě samotné, i když režie se taky činila :-). Na tento film se vždycky rád podívám, přestože jsem ho viděl už x krát a stejně mě pokaždé dojme. Výborně vybraná i složená hudba, která filmu sedne jak zadek na hrnec je třešnička na dortu. Krásné dílo na které nikdy nezapomenu.

Vlk z Wall Street

Vlk z Wall Street (2013)

Přiznám se. Ještě nikdy jsem v kině nezažil takové křeče všeobecného smíchu. Po scéně v letadle někdy uprostřed filmu, se ještě někteří diváci dvě minuty potom chechtali. Normálně by vám to kazilo zážitek, jenže vy se musíte smát s ostatními. Hilfe! Hilfe! :D. Opravdu už dlouho mě žádný film takto nerozbrečel od smíchu. Geniálně vtipných scén je film nabitý téměř po celé tři hodiny. Wolfy v podání DiCapria je prostě ta nejlepší fillmová postava, jakou jsme za poslední rok mohli na plátnech vidět. Sekundující Jonah Hill to taky dobře rozjíždí a s DiCapriem tvoří úžasnou feťáckou dvojici. Celý film tvoří brilantní a velmi neotřelý scénář. Díky němu chcete pořád víc a víc a přejete si aby film ještě neskončil. Je to prostě jízda s velkým J, která překračuje všechny meze a která vás donutí klečet na zemi v křečích smíchu. Je to veledílo, ze kterého bude jednou klasika všech komedií. Tohle prostě chcete vidět.

Hanebný pancharti

Hanebný pancharti (2009)

Další výborná směsice scének, tentokrát o bandě žoldáků (panchartů chcete-li) s velmi přesvědčivými praktikami jako skalpování nebo mlácení baseballouvou pálkou. Supr zahraný film i vypjaté scény (hospůdka s němci), na které nezapomenu. Pochvalu také určitě zaslouží scénář i režie. Bravo Tarantino.

Bobule

Bobule (2008)

Jelikož i já pocházím z Jihomoravského kraje, tak jsem si na konci filmu pochvaloval, jakou pěknou podívanou nám to češští tvůrci naservírovali. Sympatické, vtipné plus krásné kochací scény s krásnou hudbou a tů našů Palavěnků :).