Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Recenze (920)

plakát

Cobra Kai (2018) (seriál) 

Danielsan není akční hrdina, neumí a ani se nesnaží předstírat, že ovládá karate (o to víc je znát, když zaskakuje doublér), ale o to vůbec nejde, seriál se veze na vlně kultu a jde mu to moc dobře. UPDATE. 1. série je hodně fajn, 2. série už trochu polevuje, ale pořád dobrý, 3. je masakrální nostalgická pecka

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Avengers je nářez, u kterého se každej fanda komiksu musí tetelit blahem. Na pětku chybí jen málo.

plakát

Rivalové (2013) 

Asi to nejsilnější, co jsem v kině kdy viděl.

plakát

Mami, ožeň mě (2011) (pořad) 

"takový bych to vysvětlila, že vlastně ty karmický vztahy, že to je taková spíš linka, jako po lince koksu, jo, to je prostě to, na úrovni jako duše si ty lidi něco předávají, ale to je málo, to je malá láska, to s láskou nemá nic společnýho" Konečně zábavná reality show. Jasnej kult.

plakát

Senna (2010) 

Tenhle dokument si rozhodně nepouštějte ke spaní! Hrozí, že do pozdních nočních hodin budete hltat každou vteřinu životního příběhu jedné sportovní legendy a ráno budete pak vstávat do práce/školy s rudýma očima a neodpočatí! :-)) P.S. 9 z 10 diváků volí k uspaní třeskoidní teorie a hledání matky. :-P

plakát

Armageddon (1998) 

Velký režisér, velcí herci, velká kamera, velká hudba, velký scénář, velký střih, velká zábava. Prostě jeden z největších amerických filmů všech dob a má oblíbená popcornovka.

plakát

Interstate 60 (2002) 

Ncheat si plsét havlu mžůe být i zavába. I60 to jde skvěle. Dnes viděno po druhé, už se těším na po třetí, po čtvrté..... Jeden z nejpozitivnějšich filmů co znám.

plakát

Lví král (1994) 

Tak nevím, co se mi líbilo vic, jestli písničky, animovaná afrika, atmosféra, zákeřnej strejček nebo "zhulené" hyeny. Každopádně Lví král zaslouženě trůní všem animákům.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Prý jsem jako batole vyhazoval z postýlky všechny hračky až na jednu. Žlutý umělohmotný talíř. WTF??? Myslím, že obliba Simpsonů je dalším evolučním stupněm.