Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (1 024)

plakát

Pěst Ježíšova (2012) 

Těch 15 minut se tomu obětovat bez problému dá. Po třetí minutě mi bylo jasné, že se jedná brutal video od stejných tvůrců, jako video Brutal Relax, se ty bitky, které tam jsou hlavní mi prostě ani u jednoho nesedly tak dobře, abych tomu dal pět hvězdiček s tím, že to bude fungovat na stopro. Jinak jsem se však pobavil. Pro mě lepší, než Brutal Relax a hlavně díky hlavní postavě :).

plakát

Pekelná výzva (2013) (pořad) 

Takový český Faktor Strachu, ale mnohem lepší a zábavnější. Show, které budu ještě dlouho věnovat svoji pozornost a určitě to bude stát za to.

plakát

Toxymoron (2005) 

Myslím si, že Jakub Hussar by měl už režie nechat.... a to hned! Především tragicky natočené, i když to bych pochopil, když to byl amatérský snímek, ale i ty amatérské snímky jsou lépe natočené, nebo prostě normálně natočené. Tyhle filmové žánry do Česka prostě nepatří a prostě je točit neumíme a už několik případů se o to přesvědčilo. Naše kinematografie by prostě měla zůstat jen u těch reálně vypadajících žánrů (pro blbce: drama, krimi, komedie, romantický, rodinný, klidně i krátkometrážní), ale určitě ne sci-fi a horory.... a ani ty komedie a další sotva zvládáme.Netřeba se k tomuto dál vyjadřovat co si budem povídat.

plakát

Pokoj 1408 (2007) 

Fantasmagorie jako hrom! Tohle mi zamotalo hlavu víc, než Nolanův Inception. Dle hodnocení to vypadalo na dobrý horor, protože herci jako jsou Samuel L. Jackson se jen tak v nějakých hororech neobjeví, tudíž čekal jsem skvělou zábavu, ale většina takových hororů, kde hrají tak dobří herci stojí za prd a 1408 byla opravdu pěkná blbost. Trošku větší kladnost bylo to obsazení a pár dobrých scén, ale jinak nic. Zajímalo by mě co má tohle za dočinění s Kubrickovým Shining.

plakát

Koření (2005) (pořad) 

Solidní a zajímavý pořad, kterému skoro pokaždé věnuji pozornost.Asi můj nejoblíbenější a nejnormálnější publicistický pořad co znám.

plakát

Léto s kovbojem (1976) 

České filmy mám rád, ale k tomuhle už jsem měl nesnesitelný odpor už od mala a i teď to přetrvává.Viděl jsem to ještě jako malý a už jen ten název mi moc nezavoněl a film samotný byl ještě mnohem horší a slabší.A věděl jsem, že po té jedné projekci už ten film stoprocentně nikdy neuvidím a jen o něm párkrát uslyším.Ale před takovými sedmi lety jsme jeli se školou na výlet do Španělska a řidič autobusu tam měl nějaký malý přehrávač, lépe řečeno televize :) a při cestě domů tam jak na potvoru musel zapnout tohle a tak jsem věděl, že po zbytek cesty se budu jen nudit a nudit a čučet z okna na krajinu.Aspoň jsem měl zkušenosti s nudou.

plakát

Hory zalité krví (2009) 

Já mám pro horory s maskovanými psychopaty velkou slabost, viz.kultovní série Friday 13th, Texas Chainssaw Massacre a i toto a mnoho dalších slasherů (i když tohle slasher neby).Hills Run Red je hlavně krvavé dílo a to už jsem dlouhou dobu neviděl a tak jsem si toto vychutnal skoro naplno.Vůbec by (aspoň podle mě) nebylo špatné, natočit pokračování, možná by z toho vznikla dobrá hororová brutální série, ale možná by také bylo lepí nechat to tak jak to je.Nicméně jsem si to užil až na ten ne příliš vysvětlitelný konec a průměrný začátek.

plakát

Something Fishy (2010) odpad!

Nemám nejmenší důvod tomuto, ani nevím co to mělo znamenat dát hvězdičku.Nic mě k tomu nevedlo.

plakát

T is for the Third (2011) 

Až do té zhruba třetí minuty to vypadalo zajímavě a napínavě, pak už z toho opět byla jen ta trapná série co znám.

plakát

Meat (2012) 

Co na tomhle bylo hororového a fantasy.Pro mě asi nejhorší Daywaltova práce.