Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (130)

plakát

Loki - Srdce TVA (2023) (epizoda) 

Méně humoru, ale o to více WTF momentů? MILUJU

plakát

One Piece (2023) (seriál) 

Na jeden zátah. A to mangu nesnáším a od sledování mě několik týdnů odrazoval Stanislav Lukeš, který celý seriál neodbytně promoval.

plakát

Venom (2018) 

Pro všechny ty remcaly, kterým se zdál film moc ucajdanej, bez příběhu, a kterým z nějakého důvodu činilo enormní potíže pochopit děj. Co jste čekali? Krevety? Venom je zasazen jako sólovka do univerza, ve kterém neposkakuje otravný pavouk, ani se neprohánějí další Avengeři, a jako takový musí znovu nalajnovat svět, který je svým způsobem "pokřivený" paralelními universy. OK, bylo vám 20 minut kecání na začátku moc a chtěli jste vidět okusování hlav od titulků? A chtěli jste k tomu i nějaký pěkný recitál, aby to mělo dostatečnou uměleckou úroveň? Fajn. I přesto vám musím poděkovat. Na film jsem díky bědování zdejších paniček šel s tak nízkým očekáváním, že dávám rovnou 5*.

plakát

Ranhojič (2013) 

Němci se zase jednou vytáhli s filmem, který stojí nejen za to natočit, ale i vidět (například v ČR se poslední dobou toči filmy, které nestojí ani za jedno). A není to jen o tom, aby si do vedlejších rolí přizvali jména jako Ben Kingsley, která přitáhnou publikum. Je to o celkovém dojmu, předloze, kameře, ... i debutu Toma Payna v hlavní roli. (90%)

plakát

Gravitace (2013) 

Dodnes se mi nestalo, aby mi film v kině natolik zboural žebříček hodnot filmů... Snímku Gravitace se to podařilo. Jedním slovem ... strhující...

plakát

Hannibal (2013) (seriál) 

Gulášek všehochuti z Hannibalovy kuchařky "Vaříme s úsměvem, aneb kdybych vám řekl, co v tom je, musel bych vás zabít!"

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

Učebnicový příklad exhumace, recyklace, denaturace a konzumace několik let prošlé šmakulády do dnešní vize, aneb jak obšlehnout něco, co už bylo natočené tak, aby si toho nikdo nevšimnul.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

JÁ CHCU SPIN OFF MOVIE MANDARIN: ORIGIN!!!